Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.028
- Поени од реакции
- 12.915
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не беше со Скаузер88 (освен и тој ако не е на одмор), јас бев тој со одморитеНе мора да значи дека 6ка ќе носи. 10ката би му ја дал на некое ново крило како Рамирез да речиме. 11ка за Борини со што Макси би требало да си оди
Инаку вистина испадна ова со Scouser88 кога е на одмор носиме играчи. Дајте да собериме пари да му го продолжиме одморот
Не беше со Скаузер88 (освен и тој ако не е на одмор), јас бев тој со одморите. Еве изгледа и годинава традицијата продолжува
![]()
Ти си бил вистина. Те смешав со скаузерот. За џабе нотификација ќе му стигни. Замисли си седи на плажа оптегнат и расположен и наеднаш - ѕврц - нотификација на лаптопот му стигаСекоја година ова време одам на одмор, и секогаш дури сум на одмор Ливерпул купува играч....Роџер bitch мрдај малку овде во Ливерпул има правила и принципи до кои треба да се држиш![]()
И тој како Борини. Само што вториов еве не удостои што дојде и потпиша договор. Си го скрати одморот а господин Пепе ќе си го лади некаде, па ќе го видиш на утакмица наеднаш по хавајки, летно кошулче како она Ник Слотер што го носеше во Тропски горештини, влечки и шеширче, со коктелот в ракаА бе па и на Реина одмор му дале, па тој на одмор беше во Украина![]()
СтативиНека ви е со среќа новиот, да постигнува многу голови и асистенции и се што треба![]()
![]()
Ама сепак е ова италијанско копиле. Да ја има пола од среќата на Инзаги ќе нема како негобез тоа не иде![]()
13 милиони евра или околу 10 милиони фунти ама сепак не е многу.Честитки. За 8M фунти, супер зделка... Да беше Comolli ќе се влечкавме уште цел месец и на крај ќе го платевме 20M фунти... Се надевам ќе бидат лудница во нападот заедно со Suarez.
Ај малце оф топик со трансфериве да ве прашам нешто.
Цело време ме интересирано зашто сите фанови ,добро ај не сите али 90% го сакаат Фаулер а ги мрзат буквално Овен и Торес??
Колку што сум читал ситуацијата им била иста.. Фаулер не бил во форма годината пред да замине постигнал многу малку голови и клубот решил за 11-тина милиони да го продаде во Лидс..Истото и Торес кој не беше во форма па реши да си оди и тоа за сума многу пристојна(50м) ..Исто и Овен кој по 2-3 лоши сезони на Ливерпул(како тим) реши да си замине ,ништо страшно.
Ме интересира по кој критериум Фаулер е сеуште Господ а Овен и Торес предавници??
И по кој критериум сеуште се сака Алонсо кој првата можна шанса за трансфер ја искористи и си замина во Реал??