Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ова го извадив од RAWK, немаше линк ама дефинитивно е изјавата на Rodgers:
Rodgers: “Jordan got a wee bit of stick last year but do you know what, this is a boy who is 21 years of age.”

“He’s come here for a bucket load of money, to a massive club, with massive expectation. He’s moved away from home, he’s on his own and he has to be a world beater straight away.

“It was never going to happen. When I first saw him at Sunderland I thought ‘this kid is going to be a really good player’ – and this kid can play football.

“If he is in a certain system – in an environment which is going to help him and educate him in the game – you will see he’s a player.”
Сите шпекулации околу Hendo паѓаат у вода...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Може ли сеа некој да ми потврди тука у колку саат точно ќе биде преносот на Торонто - Ливерпул? На спорт клуб пишува "14:00 Fudbal: Toronto – Liverpool DIREKTNO", али нешто од Mac Reds ме збунија. Па ако може некој точно да ми каже по наше време коа да се нацртам пред тв :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ни ја незнам точно ... пишав прво како што пишуваше 21 саат... а после на Спорт клуб прочитав у 2 саат ...
или они имаат згрешено нешто зашо пишале живо на спорт клуб + 2 саат ,а на спорт клуб у 9 реприза ... излеа имаат напраено грешка ...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Може ли сеа некој да ми потврди тука у колку саат точно ќе биде преносот на Торонто - Ливерпул? На спорт клуб пишува "14:00 Fudbal: Toronto – Liverpool DIREKTNO", али нешто од Mac Reds ме збунија. Па ако може некој точно да ми каже по наше време коа да се нацртам пред тв :)

Според временските зони.... нивното 21:00 кај нас треба да биде 03:00 сабајле.

Е сега проблемот е што не се знае кое време е ставено..... времето на Ливерпул или времето на Торонто?

Спорт клуб имаат навика да греша со точното време кога волку рано им е објавен распоредот.

Сигурен сум дека точно ке се знае ден два пред натрпеварот, сепак е наредната недела!

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Според последните случувања Борини и Демпси (заради маркетинг) ке бидат новите засилувања.

Така според мене со тие играч, мислам дека вака треба да изгледа составот.

Доколку Демпси е планиран за левата странична позција, тогаш мислам дека Хендерсон ке го заземе местото во средина...
Вака некако....

--- надополнето: 13 јули 2012 во 13:13 ---
Ова е проблематичното...... не новите засилувања кои каснат!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
А бе па и на Реина одмор му дале, па тој на одмор беше во Украина :D
Инаку баш ми е мило за Борини, баш ваков играч ни фалеше лани кој ќе може да комбинира со Суарез, кој ќе ги разбира неговите фудбалски идеи.....
Очекувам а и искрено сакам Демпси да потпиши за нас, одсекогаш сум имал високо мислење за него (сега до душа има 29 години) ама 7м не се многу за 29 годишен кој мислам 2 години одлично ќе ни ја заврши работата....
Очекувам тие тројца да го предводат нападот Борини-Демпси-Суарез, и мислам оти баш Роџерс го купува Демпси за да игра "без класичен напаѓач" иако Демпси знае да постигнува многу голови тој не е класичен напаѓач (баш како Фабрегас). Е сега многу добро ни дошол Енди (ако сака да биди резерва, ама според мене ако му кажат оти не му е загарантирано местото во прв тим ќе побара да си оди), заради натпреварите со помалите екипи кои играат класичен бункер, и против кои неможиш да играш без напаѓач....незнам ќе видиме како ќе изгледа тоа на подготовкиве ама мислам ако го купи Демпси тој ќе биди нашиот напаѓач-ненапаѓач......
--- надополнето: 13 јули 2012 во 14:50 ---
И да, уште една информација гледам никој не ја пишал, веројатно и Белами ќе си оди во Кардиф иако и КПР пратиле "понуда во последната минута" што значи Беларс е многу блиску до потпис со Кардиф

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
superstarpizza Напишав еден пост ама ете не ми го испрати :mad: у пичку материн :mad:
Нема врска.......сакав да кажам - Демпси како среден играч - не! Нека игра по крилните позиции а понекогаш во улога на втор напаѓач. Во средина имаме доволно играчи, едно 8-9 ако не си оди никој така да полно е тука. Одбраната е ок, нападот со Суарез,Борини и Керол (ако остани) е ок.
Нас ни фали едно силно,моќно крило. Немаме такво така да итно ни фали. Белами е стар и с емачи со повреда а можно е да си оди, Кол е скапаница,Макси е стар и промашува чисти шанси едино ако ја турни од линија, плус со него како да играме со играч помалку. Ни остануваат Даунинг и Стерлинг од кои едниот лани во лоша форма а другиот премногу млад.
Даунинг,Стерлинг,Демпси (тука ќе го ставам), еден од Белами,Мкси и Кол ќе остани и ќе ни фали уште дно крило.
Слушам шпекулации 9 милиони плус Демпси за Керол што според мене е тешка глупост. Ако направат такво нешто ќе покажат дека дефинитивно не ги бива за трансфери

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Епа ајде, Борини треба да ги помине медицинските прегледи и кај и да е да го видиме на слика со црвениот дрес :) Него доста викате дека Демпси би бил само заради маркетинг купен. Он е топ играч со многу квалитети и одлично би ни дошол. Според мене баш таков играч ни треба за да ни го ојача костурот на тимот. Али ајде едно по едно, само да биде готово пред турата. Инаку штета што Сусо нема да го гледаме таму...

Него некако многу луфта има меѓу 28ми (последниот натпревар на турата) и 12ти (против Леверкузен на Енфилд). Претпоставувам во тој период треба да одиграме некој меч за квалификации во ЛЕ. Кога ќе биде познато со кој и кога точно ќе биде тоа знае некој?
--- надополнето: 13 јули 2012 во 16:02 ---
@TheKopMagazine
Jordon Ibe, Ryan McLaughlin & Danny Ward amongst the kids going on #LFC's North American tour. Aquilani will wear number 18

Ибе (y) Ако не сте знаеле, дечкото е исто така рејтуван како голем потенцијал за иднината. Крилен играч, сличен на Стерлинг :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Стварно Белами ќе си иде? И за колку го земавте Борини? Честито (y)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
:vozbud: нек се угоде !!! Борини на Енфилд :pipi:
Со телефон у рака на Мелвуд а? Зимај му од плата одма :D

Него не очекував 6ка да носи дур 10ката е слободна... Иако можно е привремено да е само... Ма ако сака и 99 нека носи, битно да стај потпис на договорот :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Со телефон у рака на Мелвуд а? Зимај му од плата одма :D

Него не очекував 6ка да носи дур 10ката е слободна... Иако можно е привремено да е само... Ма ако сака и 99 нека носи, битно да стај потпис на договорот :)
Или постира на фејс/твити или на мама и се фали :pos:
--- надополнето: 13 јули 2012 во 16:52 ---
Најново :
Од фулам : Демпси + 9 милки за Керол ... овие се шакнале ... контра офанзива ни идат .
А Роџо е полу нормален може да го даде , не му одговара на своите тактики :cautious:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Или постира на фејс/твити или на мама и се фали :pos:
--- надополнето: 13 јули 2012 во 16:52 ---
Најново :
Од фулам : Демпси + 9 милки за Керол ... овие се шакнале ... контра офанзива ни идат .
А Роџо е полу нормален може да го даде , не му одговара на своите тактики :cautious:
Бренди знае шо прави. Откако е дојден досега одличен став држи и сите одлуки му се на место. Шо и да одлучи со него сум. Иако ја би радо дал 9 милки за Демспи и да го задржиме Керол...

Kajgana Shop

На врв Bottom