Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.028
- Поени од реакции
- 12.915
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе има играчи ама кој да ги најди.Дечки, во Фан клубов наш ми е супер паѓаат добри дискусии, воглавно добро се разбираме од фудбал но една работа ми недостасува а тоа е да се постираат некои информации (со линкови од страниците) па да можиме да дискутираме и за тоа....
Еве на пример од мене (мислам оти ова претходно го немав објавено), клип од тоа каква е играта на Роџерс....ќе видите бескрајни додавања во средината и назад и одма после напад во два потега дупли пас и одма се ствара шанса за гол, сепак Роџерс бил малку критикуван што овие долги додавања се на нивната половина а не на противничката, сепак подобро е вака отколку да играме неповрзано со долги топки и да му овозможуваме простор за многу напади на противниците....
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/is-this-how-lfc-will-play-video
http://thekop.liverpoolfc.tv/_Summer-Transfer-Targets/blog/6143675/173471.html?b=
Летни трансфер цели......
Листа на официјалната страна на LFC за летниот трансфер период....
Значи на листава се Сигурдсон, Рамирез, Де Јонг, Будебуз, Мертенс итн итн....
Според мене потребно ни е крило како Мертенс (лани на 32 натпревари имал 21 гол и 16 асистенции) или пак Будебуз т.е. ни треба ниско пробивно крило со добар пас и добра реализација, би сакал од овие двајца да го земиме Мертенс бидејќи е сепак подокажан играч.....
Напаѓач како Де Јонг кој ќе предизвика конкуренција за Керол (по заминувањето на Кајт секако ни треба уште 1 напаѓач), а Де Јонг баш се вклопува во физиономијата на Роџерс каде напаѓачот треба да има добар прв допир, да знае да влета во празно.....
Би можеле да го земиме и Рамирез и тоа како плејмејкер со тоа би го истиснал Адам од тимот т.е. и тој би добил конкуренција со тоа што Рамирез ќе игра полушпиц а Џерард ќе си игра во средината, т.е. ќе ја командува истата....
--------Лукас--------
---Џерард------
-------------Рамирез-------
Мертенс------------------Суарез
------------Де Јонг/Керол-------
И вака на клупа би ги имале:Кели, Кара/Коатес,Хендо, Адам,Даунинг, Де Јонг/Керол, Дони....
Подобар состав и подобри резерви од ова не би можеле да имаме нити би можеле да посакаме подобри од ова....
И да се слагам со Розата пак оти бараме некој глупи играчи а во Холандија би можеле да земиме 2-3 играчи за релативно ефтини пари...
На пример:
Де Јонг-12-13мил
Мертенс-12-13мил
Рамирез-20мил
И еден лев бек за ефтини пари се на се ова би не чинело 50тина мил фунти што и не е така многу....
П.С. Нигде не пишуваше ама на линкот што ви го поставив најдолу пишува оти Аурелио потпишал за Гремио.....
Баш би биле добри со СуарезМертенс го гледав баш сега кога играа со Енглезиве и добро се покажа, дрзок е али малце живчан со Суарез у тандем може инцидент да направат па да бидеме пак без напад 10 натпревари![]()
А кој е овој?Liverpool Holland @LiverpoolFC_NL
I got 2 news updates on Afellay coming up #LFC
Нешто можно е да има за Афелај..
Баш би биле добри со СуарезДвајца лудаци па ни Керол не е нешто помек посебно со судиите имам забележано ги пцуе стално, па и Белами и има тепачки напред да има. Добра опција е Мертенс ама нели подобра е Демпси
![]()
Иронично го кажав ова со ДемпсиНеее од Мертенс и Демпси увек го бирам Мертенс.. Стварно Белами,Керол ,Суарез и Мертенс хахах кој од кој и после Бартон го тепале у Ливерпул, епа како нема да го тепаат види кој живее во градот
![]()
А кој е овој?![]()
Розо моја црвена
Розо моја црвенапа зарем не гледаш оти овај линк го имам објавено?
![]()
Јас тој погорниот го видов. Два линка имало
Како и да е......кој ќе го носиме сега?![]()
Фичо Ивановски...очигледно се разочарал од шпекулациите за можно доаѓање на Инзаги во Вардар па си рекол "Што ве е*ам...мене ЛФЦ ме бара, јас во МКД ќе се заебавам, отидов на Енфилд"....
П.С. Блиски извори![]()
Одлично видео
Неколку страни наназад не го видов, ама и да го има, вреди да го има уште еднаш... Се наежив 100 пати...![]()