Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Мертенс го гледав баш сега кога играа со Енглезиве и добро се покажа, дрзок е али малце живчан со Суарез у тандем може инцидент да направат па да бидеме пак без напад 10 натпревари:)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Дечки, во Фан клубов наш ми е супер паѓаат добри дискусии, воглавно добро се разбираме од фудбал но една работа ми недостасува а тоа е да се постираат некои информации (со линкови од страниците) па да можиме да дискутираме и за тоа....
Еве на пример од мене (мислам оти ова претходно го немав објавено), клип од тоа каква е играта на Роџерс....ќе видите бескрајни додавања во средината и назад и одма после напад во два потега дупли пас и одма се ствара шанса за гол, сепак Роџерс бил малку критикуван што овие долги додавања се на нивната половина а не на противничката, сепак подобро е вака отколку да играме неповрзано со долги топки и да му овозможуваме простор за многу напади на противниците....
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/is-this-how-lfc-will-play-video

http://thekop.liverpoolfc.tv/_Summer-Transfer-Targets/blog/6143675/173471.html?b=
Летни трансфер цели......
Листа на официјалната страна на LFC за летниот трансфер период....
Значи на листава се Сигурдсон, Рамирез, Де Јонг, Будебуз, Мертенс итн итн....
Според мене потребно ни е крило како Мертенс (лани на 32 натпревари имал 21 гол и 16 асистенции) или пак Будебуз т.е. ни треба ниско пробивно крило со добар пас и добра реализација, би сакал од овие двајца да го земиме Мертенс бидејќи е сепак подокажан играч.....
Напаѓач како Де Јонг кој ќе предизвика конкуренција за Керол (по заминувањето на Кајт секако ни треба уште 1 напаѓач), а Де Јонг баш се вклопува во физиономијата на Роџерс каде напаѓачот треба да има добар прв допир, да знае да влета во празно.....
Би можеле да го земиме и Рамирез и тоа како плејмејкер со тоа би го истиснал Адам од тимот т.е. и тој би добил конкуренција со тоа што Рамирез ќе игра полушпиц а Џерард ќе си игра во средината, т.е. ќе ја командува истата....
--------Лукас--------
---Џерард------
-------------Рамирез-------
Мертенс------------------Суарез
------------Де Јонг/Керол-------
И вака на клупа би ги имале:Кели, Кара/Коатес,Хендо, Адам,Даунинг, Де Јонг/Керол, Дони....
Подобар состав и подобри резерви од ова не би можеле да имаме нити би можеле да посакаме подобри од ова....
И да се слагам со Розата пак оти бараме некој глупи играчи а во Холандија би можеле да земиме 2-3 играчи за релативно ефтини пари...
На пример:
Де Јонг-12-13мил
Мертенс-12-13мил
Рамирез-20мил
И еден лев бек за ефтини пари се на се ова би не чинело 50тина мил фунти што и не е така многу....
П.С. Нигде не пишуваше ама на линкот што ви го поставив најдолу пишува оти Аурелио потпишал за Гремио.....
Абе има играчи ама кој да ги најди.
Ене ти го во средина Кевин Стротман. Можи подефанзивно да игра е сега можи е скап а и непотребен ама само да го споменам како опција.
Средина офанзивни - Јонес Белханда,Алан Џагоев, со што и двајцата можат крила да играат по потреба
Крила - Ибрахим Афелај, Џовани дос Сантос, Дриес Мертенс, Георгинио Вајналдум, Аиден мек Гејди, Aдам Џонсон и од оние поскапите: Гастон Рамирез, Икер Муниаин, Џејмс Родригез итн
Напаѓачи - Лук де Јонг, Рики ван Волфсвинкел, Џексон Мартинез итн итн
Ама нашиве не знаат да играат паметно. Или барем досега не знаеле. Да видиме со новата структура како ќе изгледа тоа
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 17:46 ---
Мертенс го гледав баш сега кога играа со Енглезиве и добро се покажа, дрзок е али малце живчан со Суарез у тандем може инцидент да направат па да бидеме пак без напад 10 натпревари:)
Баш би биле добри со Суарез :LOL: Двајца лудаци па ни Керол не е нешто помек посебно со судиите имам забележано ги пцуе стално, па и Белами и има тепачки напред да има. Добра опција е Мертенс ама нели подобра е Демпси (y)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Liverpool Holland @LiverpoolFC_NL

I got 2 news updates on Afellay coming up #LFC

Нешто можно е да има за Афелај..

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Баш би биле добри со Суарез :LOL: Двајца лудаци па ни Керол не е нешто помек посебно со судиите имам забележано ги пцуе стално, па и Белами и има тепачки напред да има. Добра опција е Мертенс ама нели подобра е Демпси (y)

Неее од Мертенс и Демпси увек го бирам Мертенс:).. Стварно Белами,Керол ,Суарез и Мертенс хахах кој од кој и после Бартон го тепале у Ливерпул, епа како нема да го тепаат види кој живее во градот:pos:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Неее од Мертенс и Демпси увек го бирам Мертенс:).. Стварно Белами,Керол ,Суарез и Мертенс хахах кој од кој и после Бартон го тепале у Ливерпул, епа како нема да го тепаат види кој живее во градот:pos:
Иронично го кажав ова со Демпси :) Пошто за нашиве е така. Мертенс е ок плус гледам белгијциве спремаат револуција така да.....
Бартон можи требаше да го собериме :ROFLMAO: Ионака пола првенство нема да игра колку е таму едно 12 утакмици за лумпување низ град е спремен

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
А кој е овој? :coffee:
Ништо за нас,сеа го проверив кои му се двете објави..
1. Дека Галатасарај сакала да го донесе на позајмица
2. Дека педерите од Холандија сметале дека Афелај им е најсекси во репрезентацијата

какви глупости,а тагнал ЛФЦ..

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Розо моја црвена :D па зарем не гледаш оти овај линк го имам објавено? :)
:eek: Јас тој погорниот го видов. Два линка имало :eek:
Како и да е......кој ќе го носиме сега? :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
:eek: Јас тој погорниот го видов. Два линка имало :eek:
Како и да е......кој ќе го носиме сега? :D
Фичо Ивановски...очигледно се разочарал од шпекулациите за можно доаѓање на Инзаги во Вардар па си рекол "Што ве е*ам...мене ЛФЦ ме бара, јас во МКД ќе се заебавам, отидов на Енфилд"....

П.С. Блиски извори ;)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Фичо Ивановски...очигледно се разочарал од шпекулациите за можно доаѓање на Инзаги во Вардар па си рекол "Што ве е*ам...мене ЛФЦ ме бара, јас во МКД ќе се заебавам, отидов на Енфилд"....

П.С. Блиски извори ;)

Дајте ваму играчи да донесиме. Вистински играчи

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939

Неколку страни наназад не го видов, ама и да го има, вреди да го има уште еднаш... Се наежив 100 пати... :cuc:
Одлично видео :cuc:
Туку овој Керол која трол фаца е се скинав од смеа. :pos::pos: Кога го кажа тоа што требаше направи сосила една сериозна фаца а ти се чини во истиот момент ќе се прсни од смеа :pos: А и дури го кажа тоа какви фаци изнаправи :LOL::ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom