- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
каква смешна одбрана имаме мајко мила. басонг шутира пред него 3ца стојат , никој не ни пробува да блокира , никој да се фрли нешто да направи. а чим оди у гол се знае дека е гол.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој Милнер има залутано у Ливерпул, Сити, апсолутно не ми е јасно како дотурка до вакви тимови.
Ааааа каква победа, браво! Колку ми беше кефски кога го гледав Клоп додека се радуваЦвикерите му ги искршија... За Милнер стои констатацијата и покрај голот.
Двајцаго блокираа, само што им отиде меѓу нозе. Види го голот уште еднаш.каква смешна одбрана имаме мајко мила. басонг шутира пред него 3ца стојат , никој не ни пробува да блокира , никој да се фрли нешто да направи. а чим оди у гол се знае дека е гол.
Двајцаго блокираа, само што им отиде меѓу нозе. Види го голот уште еднаш.
На насХммм , оти па јас ги видов како дрва сите стојат. Се изнервирав повеќе од Клоп. Ама тука е Лалана да не спаси. На кој му треба Суарез![]()
Бентеке.Klopp on LFC defending from set pieces: It's rubbish what we are doing.
Klopp: It's easy to play against us, you only have to throw the ball over the line off a set play. If we don't do it, we will do it...
Инаку гледам сега Лукас изгледа му ги скрши наочарите на Клоп. Како го акна.![]()
Бентеке.
Колку бодови имаме освоено со тие голови, тоа е прашањето.
Вотфорд, Сити, Челзи.1 со ВБА, 1 со Арсенал, 3 со Норвич. Потсети ме против кого дадовме уште 3?
Вотфорд, Сити, Челзи.
И ЛаланаЌе повторам,Фирмино почна да шутира![]()