Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
каква смешна одбрана имаме мајко мила. басонг шутира пред него 3ца стојат , никој не ни пробува да блокира , никој да се фрли нешто да направи. а чим оди у гол се знае дека е гол.

Овој Милнер има залутано у Ливерпул, Сити, апсолутно не ми е јасно како дотурка до вакви тимови.

Ааааа каква победа, браво! Колку ми беше кефски кога го гледав Клоп додека се радува :cuc: Цвикерите му ги искршија... За Милнер стои констатацијата и покрај голот.

Гол, асистенција неверојатен work rate и одлични комбинации со остатокот од тимот.

Инаку WHAT.A.MATCH!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ќе се изедев жив ако не ја добиевме утакмицава. По мака ќе ми беше од Јунајтед шо изгубивме, пошто КОНЕЧНО почнавме да даваме знаци на живот офанзивата кога е во прашање.

каква смешна одбрана имаме мајко мила. басонг шутира пред него 3ца стојат , никој не ни пробува да блокира , никој да се фрли нешто да направи. а чим оди у гол се знае дека е гол.
Двајцаго блокираа, само што им отиде меѓу нозе. Види го голот уште еднаш.

Двајцаго блокираа, само што им отиде меѓу нозе. Види го голот уште еднаш.

Хммм , оти па јас ги видов како дрва сите стојат. Се изнервирав повеќе од Клоп. Ама тука е Лалана да не спаси. На кој му треба Суарез :)

Klopp on LFC defending from set pieces: It's rubbish what we are doing.

Klopp: It's easy to play against us, you only have to throw the ball over the line off a set play. If we don't do it, we will do it...

Инаку гледам сега Лукас изгледа му ги скрши наочарите на Клоп. Како го акна. :D

Klopp on LFC defending from set pieces: It's rubbish what we are doing.

Klopp: It's easy to play against us, you only have to throw the ball over the line off a set play. If we don't do it, we will do it...

Инаку гледам сега Лукас изгледа му ги скрши наочарите на Клоп. Како го акна. :D
Бентеке.

Да да, сега видов. Како го исшамари. :D[DOUBLEPOST=1453562662][/DOUBLEPOST]No Premier League team has scored more goals after the 75th minute than Liverpool (7) since Jürgen Klopp's appointment.

Never say die.

Последно уредено:
Колку бодови имаме освоено со тие голови, тоа е прашањето.

Вотфорд, Сити, Челзи.

Шо бе со Вотфорд 3-0 ко магариња изгубивме. :D Епа ете и 3 со Челзи.[DOUBLEPOST=1453564160][/DOUBLEPOST]12507583_1119206471444694_4442951461681678800_n.png

Ај барем е убав. :D[DOUBLEPOST=1453564406][/DOUBLEPOST]Caroline Wozniacki ‏@CaroWozniacki 4m4 minutes ago
Can't believe I missed this amazing game today!!! Great win by the lads!! @LFC

Се јави и оваа. Ем испадна од Австралија Опен ем не ја гледала текмава.

Последно уредено:
Oд кoгa не сме дaле 5 гoлa :D
Oд другa стрaнa Мињoле примa 4 гoлa oд Нoрич! :tapp:

Ниту еден дoбaр збoр зa oдбрaнaтa нa утaкмицaвa немaм, пoтпрoсек.
И дaље гo примaме кo нa флипери пoсле прекини.
Мoренo ми идеше дa гo исшaмaрaм, сaмo тресеше сo тoa глaaтa целa утaкмицa и зaслужи кaртoн зa фaулите штo ги прaвеше.

Фирминo! Двa гoлa и aсистенцијa :vozbud::drk:
Oвa е тoa штo ни требa.

Денескa се слaви Свети Лaлaнa, oткaкo влезе беше :kruna:
Меѓутoa, спoред дoсегaшнoтo мислaм декa не е зa стaртер.

Oсoбенo ми се дoпaѓa штo не се пaѓa психoлoшки пoсле примени гoлoви, не се oткaжувa и се рaбoти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom