Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Одбиена понуда од 32 милиони ама барале повеќе накај 50 според Ехо.

Ајдее Бодооо, ти викам јас ќе праиме трансфери, ти не па не :D

Не сум у можност да пратам шпекулации овој период, би ценел ако ги пишувате тука посериозните. Дали освен овој Алекс се спомнува некој друг?

Првата понуда била одбиена, Шахтјор барал 33 милиони фунти. Тоа што Тешеира самиот сакал да си оди, ме тера да мислам дека овој трансфер е реален да се оствари зимава. А еве читам и Луческу (менаџерот на Шахтјор) изјавил дека нема да му стои на патот на Тешеира ако добијат примамлива понуда. Ако одбиле 24, верувам дека за 26-7 ќе го пуштат да си оди.
Btw, го има некој гледано дечково?

Првата понуда била одбиена, Шахтјор барал 33 милиони фунти. Тоа што Тешеира самиот сакал да си оди, ме тера да мислам дека овој трансфер е реален да се оствари зимава. А еве читам и Луческу (менаџерот на Шахтјор) изјавил дека нема да му стои на патот на Тешеира ако добијат примамлива понуда. Ако одбиле 24, верувам дека за 26-7 ќе го пуштат да си оди.
Btw, го има некој гледано дечково?
@Stefan-kobe сигурно, за други не знам.

Ммдa, те зaбoрaиф тебе, ти сите ги пoштувaш :P

Па да. Не избрзувам со заклучоци и досега ниеден играч на Ливерпул(освен Енрике) нема шо не сум го почитувал. Тоа не значи дека не сум ги критикувал. :D

Па да. Не избрзувам со заклучоци и досега ниеден играч на Ливерпул(освен Енрике) нема шо не сум го почитувал. Тоа не значи дека не сум ги критикувал. :D
Знaеме, Тoми Терезa oпушти се се шaлaм :Д

Овој Милнер има залутано у Ливерпул, Сити, апсолутно не ми е јасно како дотурка до вакви тимови.

Ааааа каква победа, браво! Колку ми беше кефски кога го гледав Клоп додека се радува :cuc: Цвикерите му ги искршија... За Милнер стои констатацијата и покрај голот.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom