Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го видов ноќеска и копирав за да ти пратам, ама од што ми беше јако, заборавив
Ќути, вчера мислеше дека Роџерс навистина го изјавил тоа![]()
Го видов ноќеска и копирав за да ти пратам, ама од што ми беше јако, заборавив
Ама ако, може да ви го земеме![]()
Би било добро...Конопљанка
pa koga veke depaj oficialno odi vo pederite... i moja zelba e konopot.. samo nasiot transfer komitet na celo so supakot povtorno ke kupuva od swansi barnli soton....Конопљанка
spic vo preden plan treba da e Benteke... origi doaga plus mladincive se tuka ....sredinata ke treba osetno da se pojacuva... lukas is odi sigurno....granit dzaka e moj izbor...prekrasen fudbaler za DMC...plus Can mora da igra sredina... edno desno bekce za 7-8mil i ekipata e skockana...nz shto filozofija imaat vo glava ama izgleda poteskiot pat se turka...Би било добро...
Мада јас воопшто мислам дека нашето внимание треба да биде свртено на Шпиц и замена на Капетанот!
Нормално, погледни му ја таа мутава фаца. Делува ко да е дојден да посади цвеќе и да си отиде. Тоа не го менува фактот дека како крена форма од Јануари е најконстантен голман во ПЛ и нема гол по негова грешка, дури и не вади од говна овој период.За Мињоле.....клик...
Иако текстот е од кај карамелите сепак е реален.
Цитирам:
“He doesn’t look arrogant. He doesn’t look as if he’s in command of everyone. He doesn’t look as if he can go a full game without making a mistake. I think at times he makes great saves , but at times he can’t and he’s nowhere near it. I look at Mignolet and I think he can have all the coaching he wants, he hasn’t improved.”[DOUBLEPOST=1430995083][/DOUBLEPOST]Иначе.....Депај у манјун.
И сега....шо праиме?
pa koga veke depaj oficialno odi vo pederite... i moja zelba e konopot.. samo nasiot transfer komitet na celo so supakot povtorno ke kupuva od swansi barnli soton....
Нормално, погледни му ја таа мутава фаца. Делува ко да е дојден да посади цвеќе и да си отиде. Тоа не го менува фактот дека како крена форма од Јануари е најконстантен голман во ПЛ и нема гол по негова грешка, дури и не вади од говна овој период.