Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke zeam vaga na sobiranka ke si gi merime...Те јадам брат123 сум бил на врв на кариера, али нешо опаднат сум па до кај 110-115 ќе сум
![]()

Ќе биде и тоа. Еве летово, да сме здрави живи, ако се најде некој слободен викенд можеме да направиме една собиранка. Таман тогаш поголем дел од форумот се слободни, па ќе се собереме сите на едно купче.
![]()
Зашто се смеете бе, и јас сакам да знам : ))) шо ве знам, нова сум, не за друго да знам да не се пријавувам џабе.da prasam,a na sredbata ke treba da se pretstavime so imeto na korisnikot ili ostanuvame anonimni ?

Коа ќе дојдите во Битола, ќе ве носам во кафана. Па скариче и макало со лук, кај имало поарно. Не знаете вие што е тоа еснафски живот.

Брат ... последен пат ко сум „излегол“ во БТ, сите дремевте со наочара за сонце, надвор на кафе...сред зима на -7. Неам ништо против лудаци, ама има граница до кај сум спремен да одам![]()
Брат ... последен пат ко сум „излегол“ во БТ, сите дремевте со наочара за сонце, надвор на кафе...сред зима на -7. Неам ништо против лудаци, ама
има граница до кај сум спремен да одам![]()