Кајгана собиранка: 10 години заедничко матење! :) 21.02 (сабота) - кафе „БАР ОН“, 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP (Répondez s'il vous plaît)

• Вкупно гласачи
    228
Статус
Затворена за нови мислења.
убав провод момци девојки

После тоа драга кајгана ќе доживе срцев напад од налив на коментари

10 години си летнаја, а јас како еден од најстарите членови тука сеуште немам дојдено на ниту една собиранка.
Се надевам оваа ќе биде прва (ако не излезат непредвидени (читај жена ми :D) работи) :D

10? Машала. Убава бројка. Честито на сите

Јас не бев на првата собиранка. Инаку сум иницијатор на првата фудбалска пресметка :)
Поздрав до моите колеги од фан клуб Ливеруп и Барселона. И нормално до сите Вардарци
Особено поздрав до постарите членови, поздрав и до газдите, и до сите инволвирани кои даваат придонес, особено волонтерски, за супер дружење.

Убаво да си поминете, и уште многу многу години жут да ви биде мониторот

Ќе биде и тоа. Еве летово, да сме здрави живи, ако се најде некој слободен викенд можеме да направиме една собиранка. Таман тогаш поголем дел од форумот се слободни, па ќе се собереме сите на едно купче.
:D:)

Е јас нема да можам летово. Во Април идам Мк на одмор 15 дена , така да нема да имам екстра слободни денови за преку лето.

Коа ќе дојдите во Битола, ќе ве носам во кафана. Па скариче и макало со лук, кај имало поарно. Не знаете вие што е тоа еснафски живот.

Коа ќе дојдите во Битола, ќе ве носам во кафана. Па скариче и макало со лук, кај имало поарно. Не знаете вие што е тоа еснафски живот.

Брат ... последен пат ко сум „излегол“ во БТ, сите дремевте со наочара за сонце, надвор на кафе...сред зима на -7. Неам ништо против лудаци, ама има граница до кај сум спремен да одам :D

Брат ... последен пат ко сум „излегол“ во БТ, сите дремевте со наочара за сонце, надвор на кафе...сред зима на -7. Неам ништо против лудаци, ама има граница до кај сум спремен да одам :D

Толку добар опис на Битолчани одамна немам слушнато.

Брат ... последен пат ко сум „излегол“ во БТ, сите дремевте со наочара за сонце, надвор на кафе...сред зима на -7. Неам ништо против лудаци, ама
има граница до кај сум спремен да одам :D

А и утре денски нема да биди ништо поарно. Денес баш така беше. :D :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom