Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истoвo гo пoмислив у oдреден периoд oд игрaтa. Амa лaпaј си клин шитМињо и Локи, то су срца дфа.
Уште еден од оние текстови кои се “направени“ само за @Scouser88 да го нервираат.
Овој пат подржан со факти башка од професионалец кој се занимава со аналитиката на трансферите.
Уште одма да кажам....бројките и реалните работи не одат заедно, ама сепак ја докажува својата поента зошто ФСГ е реалтивно “неуспешен“ во трансфер политиката досега.
ПС.Тоа не го менува фактот дека ќе ги пцујам додека купиме голман!
Нешто ми кажува дека Роситер ќе влезе на местото на Џерард!
Kjuti. Po bedaИстoвo гo пoмислив у oдреден периoд oд игрaтa. Амa лaпaј си клин шит
Ќути, не ми се веруе декa не јa зaебaвме
Кoлку шo беше дoбрo првoтo, тoлку лoшo втoрoтo..
Koa vikav ja Emreeee, Emreee, Emreee Çaaaaan!!Моќен е. Супериорен. Нема буткање, брз е, не го стигаат, каков пас има.
Што ти кажувам уствари, ваш играч беше..
Ако ни отиде Лукас ќе биде супер.Ако си отиде Лукас, најмногу ќе се напнам, жими се![]()
Ако ни отиде Лукас ќе биде супер.
Можеби тогаш конечно ќе сватат дека неаме деструктивци!
Лицемерно.....Не се заебавај. На место си е играчот, гледај го колку солидни партии вади периодов.
Џан на задни везни далеку од ограничување на способноста.Јас сакам да остане Лукас, ама како squad player. Низ целата кариера во Ливерпул имаше осцилации, но да биде играч за ротација, мислам дека ќе биде супер. Секогаш кога и да влезе одлично си ја завршува својата задача. Не верувам Роџерс да го продаде (барем не зимава), бидејќи и тој е свесен дека друг деструктивец немаме, а има пружано одлични партии сезонава.
А и во лето се надевам дека ќе остане и дека ќе се купи уште еден деструктивец, а Лукас да му биде замена, и со самото тоа Џан да игра како бокс ту бокс мидфилдер, НИКАКО како заден везен, бидејќи со онаа енергија премногу ќе биде ограничен на таа позиција.