Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Мињо и Локи, то су срца дфа.
Истoвo гo пoмислив у oдреден периoд oд игрaтa. Амa лaпaј си клин шит :cool:
Ќути, не ми се веруе декa не јa зaебaвме :D
Кoлку шo беше дoбрo првoтo, тoлку лoшo втoрoтo..

Добри денеска, одлични да не речам, ако играме вака кога ќе се вратат Рахим и Стариџ (се надевам), мислам дека ќе навезиме 5-6 победи во серија. Овие 5-6 меча последни, многу сум задоволен од одбраната, т.е. на менувањето на тактиката на Брендан, која очигледно многу му лежи на играчите во клубот.

Уште еден од оние текстови кои се “направени“ само за @Scouser88 да го нервираат.

Овој пат подржан со факти башка од професионалец кој се занимава со аналитиката на трансферите.

Уште одма да кажам....бројките и реалните работи не одат заедно, ама сепак ја докажува својата поента зошто ФСГ е реалтивно “неуспешен“ во трансфер политиката досега.

ПС.Тоа не го менува фактот дека ќе ги пцујам додека купиме голман!

А јас сум рекол дека ФСГ има добра политика ?[DOUBLEPOST=1420907115][/DOUBLEPOST]
Нешто ми кажува дека Роситер ќе влезе на местото на Џерард!

Брат зашто си упорен со незналициве ? :)

Ne beeee. Mada u zadnje vreme Lukas ne e ich los. Deka ne go biva gol da dae ni za lek, ne go biva, ama za old school destruktivec, top e.
Nejse, ja ke pobesnam ako Loki zamine. (Od radost). Pobogu, najskup odbramben i na site ni e srce u petici koga igra.

Моќен е. Супериорен. Нема буткање, брз е, не го стигаат, каков пас има.
Што ти кажувам уствари, ваш играч беше..
Koa vikav ja Emreeee, Emreee, Emreee Çaaaaan!! :)

Ако си отиде Лукас, најмногу ќе се напнам, жими се :)
Ако ни отиде Лукас ќе биде супер.
Можеби тогаш конечно ќе сватат дека неаме деструктивци!

Ако ни отиде Лукас ќе биде супер.
Можеби тогаш конечно ќе сватат дека неаме деструктивци!

Не се заебавај. На место си е играчот, гледај го колку солидни партии вади периодов.

Не се заебавај. На место си е играчот, гледај го колку солидни партии вади периодов.
Лицемерно.....
Реално.... Лукас е одличен team player.
Таму треба играч од профилот на Емре на 27 години!

Јас сакам да остане Лукас, ама како squad player. Низ целата кариера во Ливерпул имаше осцилации, но да биде играч за ротација, мислам дека ќе биде супер. Секогаш кога и да влезе одлично си ја завршува својата задача. Не верувам Роџерс да го продаде (барем не зимава), бидејќи и тој е свесен дека друг деструктивец немаме, а има пружано одлични партии сезонава.

А и во лето се надевам дека ќе остане и дека ќе се купи уште еден деструктивец, а Лукас да му биде замена, и со самото тоа Џан да игра како бокс ту бокс мидфилдер, НИКАКО како заден везен, бидејќи со онаа енергија премногу ќе биде ограничен на таа позиција.

Јас сакам да остане Лукас, ама како squad player. Низ целата кариера во Ливерпул имаше осцилации, но да биде играч за ротација, мислам дека ќе биде супер. Секогаш кога и да влезе одлично си ја завршува својата задача. Не верувам Роџерс да го продаде (барем не зимава), бидејќи и тој е свесен дека друг деструктивец немаме, а има пружано одлични партии сезонава.

А и во лето се надевам дека ќе остане и дека ќе се купи уште еден деструктивец, а Лукас да му биде замена, и со самото тоа Џан да игра како бокс ту бокс мидфилдер, НИКАКО како заден везен, бидејќи со онаа енергија премногу ќе биде ограничен на таа позиција.
Џан на задни везни далеку од ограничување на способноста.
Ама ако си отиде и Лукас тогаш се е џабе.
Емре за прв состав Лукас замена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom