Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Мора да дојдам некој ден....
Уствари ја идам често дека сестра дадов тамо...ама неам време.
А треба да частам и за ќерката......:)
E treba. I ja za sinot

Уште еден од оние текстови кои се “направени“ само за @Scouser88 да го нервираат.

Овој пат подржан со факти башка од професионалец кој се занимава со аналитиката на трансферите.

Уште одма да кажам....бројките и реалните работи не одат заедно, ама сепак ја докажува својата поента зошто ФСГ е реалтивно “неуспешен“ во трансфер политиката досега.

ПС.Тоа не го менува фактот дека ќе ги пцујам додека купиме голман!

Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Henderson, Moreno, Lucas, Gerrard, Markovic, Coutinho, Borini.

Ward, José Enrique, Lovren, Manquillo, Rossiter, Lambert, Balotelli.

Командантот на клупа.

Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Henderson, Moreno, Lucas, Gerrard, Markovic, Coutinho, Borini.

Ward, José Enrique, Lovren, Manquillo, Rossiter, Lambert, Balotelli.

Командантот на клупа.

Нешто ми кажува дека Роситер ќе влезе на местото на Џерард!

Според мене 90% од измените ќе ни бидат Бало, Енрике и Ловрен.

Мислам дека Енрике нема ни да влезе.
Балотели и Ловрен да....Роситер при евентуално водство на крај или само овие двајца!

Ме разочарува Фабио. Толку верував а изгледа дека само трча како мува без глава.

Lazar Markovic HT Stats: 2 Shots. 1 Goal. 1 Woodwork. 43 Touches. 2 Tackles. 3 Clearances. 100% Passing Accuracy

No player has made more key passes than Fabio Borini (4). This whole game has seen 7 key passes.
Emre Can has completed 35 out of 35 passes

Борини ќе го мења ради картонот најверојатно

Со Марио напред многу ќе ни се умртви играта. Престатичен е сам кога игра, за разлика од Фабио кој пак ќе пишам, трча како мува без глава...

Играва ви е перверзија денес, се враќа стариот ливерпул?
После арсенал дефинитивно најомилен тим во ПЛ кога играте вака. Keep going (y)(y)(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom