the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Значи оваја утакмица ја отсликува целата сезона наша: погодени стативи, нереализиран пенал, уште 3-4 стонастотни шанси за гол неможиме да постигнеме и на крај нерешено завршуваме само што сега изгубивме...Кара не е тој што беше крив е за двата гола ни треба еден штопер и еден центарфор кој знае да постигни гол и овие играчи да заиграат на повисоко ниво....толку се шансите годинава за ЛШ ни нерешено не ни одговараше а камоли пораз, без разлика дали Челси ќе тепа или изгуби денеска ние завршуваме годинава 6-ти...Мислам оти се загубивме годинава на Енфилд па само господ знај колку бодови освоивме а колку заслужено требаше да имаме ....то е то за годинава во лигата ни останува уште ФА купот ако можиме да напрајме нешто......
.

....Премногу ми е криво ова што ќе го пишам ама мислам оти на Кара му помина времето, неќам да бидам толку критичен кон играч кој го дава максимумот на теренот, ја гази секоја педа на Енфилд и на сите гостински терени заради љубовта кон нашиот клуб, никогаш нема да ги заборавам сите негови интервенции во шеснаесетникот и надвор од него, но денеска двата гола ги примивме од него....првиот не го испрати доволно добро Ван Перси, а за вториот тој не се извлече да направи офсајд замка, се надевам оти ќе се подобри и ќе ме демантира, друга работа е Кени....Ќе ве молам како можи некој да плука по Кени кога за него истиот до пред 5 дена беше КИНГ Кени....Значи јас се разбирам оти сме нервозни заради поразот и сето тоа но да плукаш по Кени и сета своја нервоза да ја истураш врз него нема врска.....