Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
@Hank Moody брат дај објасни им за Педро...
Ок јас може не пратам Примера толку многу, ама стварно си во право, Педро од пред некоја година е далеку подобар од овој сега, иако во принцип никогаш претерано не ми се допаѓала неговата игра.

И добро ајде и да го земеме, која е цената која би ја оправдал за Педро ако знаеме дека 16м фунти за Лалана не оправдуваш?
@Scouser88

И добро ајде и да го земеме, која е цената која би ја оправдал за Педро ако знаеме дека 16м фунти за Лалана не оправдуваш?
@Scouser88
Нема да се помириме со фактот дека не е 16 а?

абе може е 16 сосе адд онс до 25 :D така слично имате платено за Сако, на менаџер со ПСЖ ми стигаат по 800,000 евра на секои 20 - 25 настапи негови :D

Mignolet/Signing

Signing/Johnson -Skrtel/Signing - Sakho/Agger - Enrique/Signing

Gerrard/Lucas- Henderson/Can

Coutinho/Lallana

Sturridge/Borini - Suarez/Lambert - Sterling/Signing
Како стојат работите моментално :)

Нема да се помириме со фактот дека не е 16 а?

Нема што да се помирам, толку е платен. Треба Бодо да се помири :)[DOUBLEPOST=1404396969][/DOUBLEPOST]
абе може е 16 сосе адд онс до 25 :D така слично имате платено за Сако, на менаџер со ПСЖ ми стигаат по 800,000 евра на секои 20 - 25 настапи негови :D

40% да се ад онс? :)

Нема што да се помирам, толку е платен. Треба Бодо да се помири :)[DOUBLEPOST=1404396969][/DOUBLEPOST]

40% да се ад онс? :)
е не знам не обрнувам внимание ама ќе видам како стигале за што и колку, обично реални се бројките зошто креаторите на играта имаат фајлови испратени од клубовите за сите адд онс :)

е не знам не обрнувам внимание ама ќе видам како стигале за што и колку, обично реални се бројките зошто креаторите на играта имаат фајлови испратени од клубовите за сите адд онс :)

Ајде баш, штом разбереш, пиши. Нас ова инфо ни е од Пирс кој е 102,5% релевантен :)

@Hank Moody брат дај објасни им за Педро...
На кратко.
Педро е играч кој го извади Пеп. Додека Пеп беше во Барса, Педро играше на високо ниво. Ја држеше цела страна, имаше дриблинзи, брзина и беше алка важна за онаа Барса на Пеп.
По одењето на Пеп, човекот пропадна. Даваше еден гол на 10 натпревари, ја изгуби и брзината, а секое негово влегување во игра не се ни приметуваше. Исто како да не игра.
Во моментов Педро има преголема подршка од раководството на Барса (сосема незаслужено, а иста таква подршка имаат неколку поединци кои изминативе година, две се катастрофа) и истиот е преценет од нив. Нормално раководство ваков играч би го продал во брза постака.

Liverpool 'fail in £20m Lovren bid, player hands in transfer request'
Southampton defender Dejan Lovren is expected to go on strike to force a move to Liverpool, according to the Southern Daily Echo.

https://eurosport.yahoo.com/news/pr...ail-20m-lovern-bid-player-120624669--sow.html

Liverthampton :D
Чекај чекај чекај. Одбиле 20 милиони фунти за Ловрен? Ах мамицата изгледа затоа Ламберт беше 4, а Лалана 16. За овој ќе надоместиме има 30 да ни земат :eek:

3724__2120__emre1000f_513X307.jpg

Не гледај, че очориш :D

Ајде нек се угоде, според мене супер засилување, и одлична замена за Џерард за годините што претстојат.

Најјак дел од Ливерпул ми е што увек ги продаваа најдобрите играчи... :facepalm:
Градат нешо, сакаат да успеат, и на крај продаваат играч што лани постигна 32гола и освои мал милион награди, ми нема уопште логика ова.
Ако више така решиле, нека бараат некое асално решени у напад.
Стариџ е тука прва опција и е сасвим океј, али треба уште еден од светска класа.
Бензема да пробаат да го земат... 30/35 милки сигурно вреди, ама ептен добро би дошол.

Да кажеш дека Милан си ги продава играчите во последно време ќе те разберам. Кака, Силва, Ибра еве сега Бало. Нашите пички од играчи сакаат сами да си одат. Има разлика.

П.С. Никако Бензема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom