Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
за Лалана сум тежок скептик, вљда ќе ме побие, задоволен ќе бидам да напрае 10 асистенци и барем 5/6 гола.
него-
tACfS04.gif
- глеј те бе и тука сака да гризе... уште најмалце 4 месеца бан. ФАЛА МНОГУ :notworthy:

Се надевам дека ќе го собереме Алексис. Играчиште е, нема муабет.

Ништо од Алексис, џабе се палкав...

Ништо од Алексис, џабе се палкав...
Море да му ебам жената В ГАЗ! И сестрата. И мајката. Ако има згодна тетка - и неа. И сите братучетки. После мене, Дивајдерот да им го стори истото . Па цел фан клуб. Па Сако. И на крај Рики.
Само да остани Суарез па нека си ебат мајката и Санчез и Шакири. Го имаме Лалана :coffee: А и дај боже Маркович да го земиме. Ловрен, еден бек, она ѓупчето Oриги (што можи новиот Диуф да испадни) и тоа е тоа.

Лалана:facepalm:

Едвај чекам да заигра,ќе биде цепажа. Го поштувам хуморот на Роџерс со носење на вакви играчи(Лалана,Ален,Аспас,Алберто)

Маркович е иначе изгледа 50% на Челзи, па ако покажете интерес ништо чудно да се замешаат и да си го земат.

Море да му ебам жената В ГАЗ! И сестрата. И мајката. Ако има згодна тетка - и неа. И сите братучетки. После мене, Дивајдерот да им го стори истото . Па цел фан клуб. Па Сако. И на крај Рики.
Само да остани Суарез па нека си ебат мајката и Санчез и Шакири. Го имаме Лалана :coffee: А и дај боже Маркович да го земиме. Ловрен, еден бек, она ѓупчето Oриги (што можи новиот Диуф да испадни) и тоа е тоа.
Све ја на крај...

Све ја на крај...
Па ти изгледа си најспремен меѓу нас според кажувањата овде. Ако почниш прв ние никогаш нема ред да дочекаме.

Па ти изгледа си најспремен меѓу нас според кажувањата овде. Ако почниш прв ние никогаш нема ред да дочекаме.
Добро бе зошто му даваш лажна надеж? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom