Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ќе се убијам шо не бев дома да ја гледам утакмицава денеска.
Гледав инсерти на Ливерпул страната.
Ауф кои спомени ..... Луис Гарсија, Литманен, Дејвид Џејмс, Хипија, Улије, Кени, Реднап, Овен, Фаулер, Кварме, Шмицер, МекАртир, и .... се разбира еден и единствен МекМанаман! :vozbud: :cuc: :love:
Дајте да го вратиме МекМанаман! Чоекот уште може да игра! И тоа жустро!
Ако некој најде торент од утакмицава нека ми прати линк, го частам пиво колку сака!

Последно уредено:
Ај наратко пообјасни ја табелава.
Табелата вика дека за да бидете во втор барабан ви треба 7 екипи од тие што се пред вас да не се квалификуваат во ЛШ. Тие со зелено се сигурно пласирани. Сити, Олимпијакос и Дортмунд исто така, како и една од Шалке и Леверкузен. Севиља има голема шанса да извиси, а Порто, Наполи, Арсенал(?) и уште некои (ме мрзе сеа да барам табели :D) ќе играт квалификации. И многу тешко дури 6 од нив да испаднат. :)

Со други зборови, најверојатно ќе бидете во третиот барабан. :D

Да се надополнам, имате шанса за втор, ама минимална. Треба Севиља да не фати четврто, треба Арсенал да не фати четврто, ЦСКА да не го помине Локомотив и на пример Волфсбург да заврши четврт во Германија, со што Леверкузен би извисил. Така има 4 екипи пред вас кои веќе се аут и ќе ви треба уште 3 од тие што се пред вас и ќе играат квалификации, (Порто, Наполи и Базел) да испаднат.

Последно уредено:
Најавувам присуство во Бони, или каде и да гледате, за утакмицата со Палас :)
Пеџа, пошто не ми се јавуваш на телефон :) , за ден-два претходно резервирај кафана, а и по можност да изиграме викендот фудбал, пошто утакмицата со Палас ни е дури во Понеделник.

Абе заборавам, еве тука ја наредивме :)

Таман, ќе договориме и фудбал и кафана :)

Ми се може бе, модератор сум. Исто ко што можам и мислењево да ти го избришам.

Морам и емотикон да ставам на крај зошто новиве нема да сфатат дека се шалам :D

Кога сме кај славење титула. Ви фали некој? :icon_lol:
Кууурназ Пеџа :D

Ајде малце математика уште колку поени ви требат за да станате шампиони

Sent from my iPhone using Tapatalk

Најмалку 7 од сегашна позиција од можни 9.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom