Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Шо ах? Од кај К да знам... :)
Ах, рекол Бах... и се посрал :P
А тој шо ме пингал, да го еам в дуп! :drk: Уше женска ако е, супер, а ко не, има педери по форумов, па и тие нешто фајде од мене да видат, нив им го предавам!

За утакмицата си кажав. Сакам да победиме, ама мислам дека нема да ни дозволат.

пс. Рики, оти не учиш? Не е колоквиумска недела? :)[DOUBLEPOST=1396129612][/DOUBLEPOST]
Утре ќе го скинам од ќотек у Бони...ако ме тагнал. Не сте нормални бе. Ми стигнаа преку 500 нотификации.

Арно, ама, ете, Сити со Арсенал нерешено. Сега, се е во наши раце. Да газиме и да гузиме.YNWAAAA

Се гледаме сјутри
Мавни и од мене, ќе ти вратам ко че треба :D

Шо ах? Од кај К да знам... :)
Ах, рекол Бах... и се посрал :P
А тој шо ме пингал, да го еам в дуп! :drk: Уше женска ако е, супер, а ко не, има педери по форумов, па и тие нешто фајде од мене да видат, нив им го предавам!

За утакмицата си кажав. Сакам да победиме, ама мислам дека нема да ни дозволат.

пс. Рики, оти не учиш? Не е колоквиумска недела? :)[DOUBLEPOST=1396129612][/DOUBLEPOST]
Мавни и од мене, ќе ти вратам ко че треба :D
Вчера ми беше последниот :)

Неам резултати уште, само за еден паднат. Али другите 3 би требало да ги иам положено. Не за џабе се вежбам по темиве и им соопштувам на сите историски ствари :D

Да те испрашам сакаш? За кој период учиш?
Антика и ран среден век. Антика сум до крај на Пелопонеските војни, сеа треба Рим да го почнам. Среден век само што почнав со варварските племиња :)

Да се прошетаме низ историјата. :D
30th March 1964 - Liverpool beat Spurs 3-1 at home to go top of the league. Liverpool went on to claim their first league title under Bill Shankly.

Се спрема бомба на лето.

Искрено неверувам во ова пошто ќе влеземе во ЛШ али можно е да има и ваков потег па со тие 90-100м да се донесат 3-4 играчи кој би не зацврстиле во топ 4.

Читав сеа некоја статија и изјава на Стиви дека навивачите не треба да размислуваат за титула туку само за следанта утакмица, и ми текна тоа што сакав да го пишам за прошлава утакмица - мислам дека прв пат почнаа да чувствуваат притисок и да ги фаќа паника. Не е исто да играш лабав и да се бориш за топ 4 и да играш за титула што не си ја освоил многу години, така да се надевам дека денес ќе дадат гол во први 10-15 мин. да го пребродиме притисокот и да си ги намачкаме кокошкиве на раат.

Убаво вика Стиви, една по една. Првин Тотенхем, после ќе мислиме понатака. А ја уште сеа се тресам у пм. Леле мајко, леле...

Убо си вика не викам не, а ја уште гледам колку бода му бегаме на петиот и шестиот, нагоре ич не гледам :D
Мене ми беше зборот за играчите, они можат да викаат што сакаат ама притисок се чувствува.

здраво момци,ве пратам веќе 2 години секоја ,или ако не секоја преку 1 утакмица.....( ради цимерот што е фан на ливерпул па приморан сам да гледам :D :D )

не сум имал прилика да пишам нешто тука,обично киснам по фан клуб Реал(фан на Реал сум) ,ама сезонава нависина ми правите ќејф кога ве гледам во Премиер лигата....
Од таму вие сте ми фаворити,па....среќно после во еден од позначајните мечеви таму :)

Се спрема бомба на лето.

Искрено неверувам во ова пошто ќе влеземе во ЛШ али можно е да има и ваков потег па со тие 90-100м да се донесат 3-4 играчи кој би не зацврстиле во топ 4.
dobro pickamu mater na toa gazdite nasi podobro da go prodadat celiot klub na nekoj sto ke ima pari da go plakja suarez i ostatokot a plus da nosi igraci nalik na siti celzi real psz garant ovoj liverpul ke dobie na cena i garant ke ima zainteresiranost (mlad sostav ,ogromna tradicija 300 miljoni fanovi niz cel svet i poveke ) znaci ako go prodadat suarez gubam i kava bilo nadez drugata godina da sme konkurentni za titula eve poglednete go totnhem sto napraj so parite od bale nisto isto i nie ke se pogodi da lupnime 35 mil za nekok ko kerol i sto potoa ,a poglednete ovoj tim igra zaedno samo 2 godini realno 1 godina imase dosta slab ucinok no poglednete gi rezultatite vo proletniot del od prvensvoto ke vidime deka lfc ima najmnogu bodovi osvoeno uste vo vtorata polusezona od prvata godina na brendon ,od tuka realno e da ocekuvame uste podobra uigranost na timot za dogodina mala rekonstrukcija vo defanziva i siti neka frlaat i 300 miljoni za fudbaleri pak ke im sme dostoen protivnik

ЕТЕ ГОООООООООООООООО АЈМООООООООООО :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom