Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Го гледавме и ти и ја Хјуз.. не би им опростил од тоа што го видов.Д-Р-В-О :)

Ако го донесат Хјуз само ќе ми покажат по којзнае кој пат кој незналици се за трансфери.

Го гледав пола саат и стварно беше дупка, сериозен сум :) Еве и Д_Коп може да потврди зошто всушност заедно го гледавме.

Него, ај на кантар сите засилувања на Роџерс...да видиме кое е добро а кое лошо? :)

Не бе бегај каков Хјуз. Да имавме јак ростер, па да купуваш играч за во иднината, тогаш да, сега во никој случај.

Инаку за засилувањата на Роџерс, јас мислам дека треба уште време за да се каже кој е добар а кој е лош, бидејќи играчи како Илори и Алберто неможе да се каже дали се добри или не за ЛФЦ, бидејќи се млади и сеуште немаат добиено добра минутажа. Аспас е....стварно незнам ама ако сака да ги оправда парите и да ги освои симпатиите на навивачите треба уште мноооогу да работи., според мене Туре и Мињоле се топ засилувања.

Го гледав пола саат и стварно беше дупка, сериозен сум :) Еве и Д_Коп може да потврди зошто всушност заедно го гледавме.

Него, ај на кантар сите засилувања на Роџерс...да видиме кое е добро а кое лошо? :)

Ајде:)

Стариџ-топ
Кутињо-топ
Мињоле-50-50
Сако-топ
Ален-флоп
Аспас-Флоп
Борини-флоп
Асаиди-Флоп
Илори-флоп
Сахин-топ потег,дегенот не го играше ко што треба и кај што треба.
Мозес-флоп
Алберто-флоп
Јесил-флоп
Сисоко-флоп

Заборавам некој?

Стариџ-топ
Кутињо-топ
Мињоле-50-50
Сако-топ
Ален-флоп
Аспас-Флоп
Борини-флоп
Асаиди-Флоп
Илори-флоп
Мозес-флоп
Алберто-флоп
Јесил-флоп
Сисоко-флоп

Заборавам некој?

Туре?

Стариџ-топ
Кутињо-топ
Мињоле-50-50
Сако-топ
Ален-флоп
Аспас-Флоп
Борини-флоп
Асаиди-Флоп
Илори-флоп
Мозес-флоп
Алберто-флоп
Јесил-флоп
Сисоко-флоп

Заборавам некој?

Туре го имаш изоставено, вака од прва.
Ајде јас :)
Позитивни: Стариџ, Кутињо, Мињоле, Сако и Туре
Флоп: Асаиди, Мозес, Сисоко, Ален и Аспас
Немам мислење: Алберто, Јесил, Илори и Борини

Туре беше неправедно седнат на клупа. Кога го седнаа, си газеше!

Инаку за засилувањата на Роџерс, јас мислам дека треба уште време за да се каже кој е добар а кој е лош, бидејќи играчи како Илори и Алберто неможе да се каже дали се добри или не за ЛФЦ, бидејќи се млади и сеуште немаат добиено добра минутажа. Аспас е....стварно незнам ама ако сака да ги оправда парите и да ги освои симпатиите на навивачите треба уште мноооогу да работи.

Брат многу време му се дава на Роџерс . За сите други може одма да се пресече али коа ќе дојде нешто поврзано со Роџерс одма треба време:D,незнам зашто таака..

Коатес е флоп така? Или и него му треба време.

Ако има талент ќе се издвои од групата и ќе добива минутажа,мала можда али ќе добива.Овие не добиваат никаква.Илори изиграл 10 утакмици за Спортинг а нашиве платија 7 милиони за него.
Стерлинг се издвоил од групата затоа и почна да игра од лани. Лани имаше 2 гола цела сезона сеа има 4 до полусезона..иде нагоре значи.
Јанузај им двои од групата затоа игра.
Баркли исто.

Овие играчи не се звезди или незнам што али од младинските категории двојат и затоа добиваат шанса да бидат во првиот тим и да влагаат во игра.Зашто Заха не добива шанса а добива Јанузај? Зашто Сусо беше пратен на позајмица а не Стерлинг?
Неможе да ги чекаат со години за да почнат да добиваат шанса.Први 5-6 месеци и све е јасно више.
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 15:50 ---
Туре го имаш изоставено, вака од прва.
Ајде јас :)
Позитивни: Стариџ, Кутињо, Мињоле, Сако и Туре
Флоп: Асаиди, Мозес, Сисоко, Ален и Аспас
Немам мислење: Алберто, Јесил, Илори и Борини

Туре беше неправедно седнат на клупа. Кога го седнаа, си газеше!

Имаш мислење али за атер на Роџо неќеш да го кажеш:)

Брат многу време му се дава на Роџерс . За сите други може одма да се пресече али коа ќе дојде нешто поврзано со Роџерс одма треба време:D,незнам зашто таака..

Коатес е флоп така? Или и него му треба време.

Ако има талент ќе се издвои од групата и ќе добива минутажа,мала можда али ќе добива.Овие не добиваат никаква.Илори изиграл 10 утакмици за Спортинг а нашиве платија 7 милиони за него.
Стерлинг се издвоил од групата затоа и почна да игра од лани. Лани имаше 2 гола цела сезона сеа има 4 до полусезона..иде нагоре значи.
Јанузај им двои од групата затоа игра.
Баркли исто.

Овие играчи не се звезди или незнам што али од младинските категории двојат и затоа добиваат шанса да бидат во првиот тим и да влагаат во игра.Зашто Заха не добива шанса а добива Јанузај? Зашто Сусо беше пратен на позајмица а не Стерлинг?
Неможе да ги чекаат со години за да почнат да добиваат шанса.Први 5-6 месеци и све е јасно више.
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 15:50 ---

Имаш мислење али за атер на Роџо неќеш да го кажеш:)

Епа ако е се јасно, тогаш нит Стерлинг ќе го биде, нит никој никогаш од академија :)

Иначе, да сакав да го правдам Роџерс и за Ален и Аспас ќе напишев дека немам мислење :D

Сепак од „моите“ 5 флопа, двајца се на позајмица а едниот вреди кило семки :)

Епа ако е се јасно, тогаш нит Стерлинг ќе го биде, нит никој никогаш од академија :)

Не брат, Стерлинг од лани игра значи покажал нешто за да го земат да тренира со првиот тим. Кени го внесе со 17 години со сениорите..+ и Роџо го игра,значи двајца менаџери го гледаат потенцијалот.
Gerrard made his Liverpool first-team debut on 29 November 1998.
Gerrard began to regularly partner Redknapp in central midfield for the 1999–2000 season.

Еве на што мислам ако е квалитет и ако двои ќе игра. Џерард прв пат влегол у 90 минута,после тоа изиграл 13 утакмици таа сезона за следната веќе поконстантно да игра со Реднап у средина..
10 месеци му требало да покаже дека има квалитет а у 10 месеци играл бдв не бил со младинци .Неможе Илори да тренира 2 години и да влезе и да стане Тиаго Силва..

Не брат, Стерлинг од лани игра значи покажал нешто за да го земат да тренира со првиот тим. Кени го внесе со 17 години со сениорите..+ и Роџо го игра,значи двајца менаџери го гледаат потенцијалот.
Gerrard made his Liverpool first-team debut on 29 November 1998.
Gerrard began to regularly partner Redknapp in central midfield for the 1999–2000 season.

Еве на што мислам ако е квалитет и ако двои ќе игра. Џерард прв пат влегол у 90 минута,после тоа изиграл 13 утакмици таа сезона за следната веќе поконстантно да игра со Реднап у средина..
10 месеци му требало да покаже дека има квалитет а у 10 месеци играл бдв не бил со младинци .Неможе Илори да тренира 2 години и да влезе и да стане Тиаго Силва..

Добро бе брат, не се сите Стивен Џерард. Му ебам матер ако секој втор стануваше Стивен Џерард. Му требало 10 месеца зошто бил посебен а не затоа што на секој ќе му треба 10 месеца да направи разлика. Овен бил Меси на 18 години, Стерлинг не е Меси на 18 али има шанса да биде солиден играч. Исто и Сусо. Според мене Сусо е поголем талент и затоа беше пратен на позајмица а Стерлинг остана како бекап опција на Мозес. Тоа што Мозес испадна дупка а Стерлинг паметно си ја искористи е вин-вин ситуација.

Илори верувам дека ќе биде играчина :)

Знаев дека ќе се фатиш за споредбата.Не ми беше целта да го споредам Џерард со Стерлинг туку ако некој играч има талент ќе игра а нема да добива пред него шанса Смит:D

Него баш ми е ќеф за Хјуз што се слагаме а и Коп богами ме изненадува .Уште на Игор некако да му докажеме али он си ги поштува ваквиве талент иако немаат талент:D:)
Рики не ми текнува што мислеше за Хјуз,али сигурен сум дека не му е по мерак;)

Напредуваме,остваруваме:P
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 16:31 ---
И уште нешто. Агер гледам пак се повредил.. шо мислите вреди ли да се искешира за него?? Ако дојде некоја понуда од 10-тина милиони мислам дека не би била лоша идеја..
Кај мене на странава објавив и почнале со коментари ЛЕГЕНДИ НЕ СЕ ЗА ПРОДАВАЊЕ.. и името не го даваме муабетот..:)

Без емоции од бизнис гледна точка,добар потег или не?

Брат, батали емоции, мислам дека сериозно не треба да се продаде и покрај тоа што е моментално повреден. Има уште доста години во него игра на одлично ниво.

Знаев дека ќе се фатиш за споредбата.Не ми беше целта да го споредам Џерард со Стерлинг туку ако некој играч има талент ќе игра а нема да добива пред него шанса Смит:D
Очекувам следниот пат коа ќе гледаме заедно утакмица да го кажеш ова у било која конотација :D
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 16:57 ---

Музиката + Паско со инструкции на почеток :pos::pos::pos:

Нова епоха :ROFLMAO:

Nationality: England
Club: Derby County
Position: Midfield
Estimated Value: £3m

Од Скај за Хјуз..тоа е таа цена а не 10-15м, будали.

Nationality: England
Club: Chelsea
Position: Left-Back
Estimated Value: £6m
Alternative Targets: Fabio Coentrao (Real Madrid), Martin Montoya, (Barcelona) & Faouzi Ghoulam (St Etienne)

Зар ова може да биде?! Иначе ова е од Бертранд трупот.

Ја би праел вака. Продавање Ален,Агер,Аспас,Коатес,Сисоко враќање,Мозес враќање,носење Ракитич,Монтоја,Салах,Морено.

Мињоле,Монтоја,Шкртел,Сако,Енрике,Џерард,Ракитич,Хендо,Кутињо,Стариџ,Суарез.
Клупица -Салах,Стерлинг,Илори,Лукас,Морено,Џонсон..

Ем клупа добра ем тимот среден,али од идеја до реализација..

Иначе читав негде пред некој ден демек за Сонг сме биле заинтересирани ?!

10405.jpg

Поверојатно е овој Сонг да го зееме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom