Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Nego, ama ubavo im go spustiffff na plasticnine vo fan klubon kaj nimi. Taka se pravele stranici, mislejna. Ce zemis ko kajnas, vidi poslednive 3-4 strani, sto kvalitetna diskus(hern)ija se razvii more!!!!11!!!11!!!!

Аааа ова не сум го знаел. Да знаеш дека ова многу ми значи, заработи многу поени кај мене :)

undefined

А знаеш која би беше најхит со години?

Еве бујрум -
Кај ''сите се среќни кај Симе'' го дознав хитов и од тогаш едно 3-4 години ми беше коњак ,и у телефон го имав на секое пиење мораше да се пуштиundefined

Абе, што срање е тоа undefiend што ти се појавува во секој пост?

Слајмиња се тоа брат али нешто не ми ги фаќа..се мучи нешто

undefined

А знаеш која би беше најхит со години?

Еве бујрум

Кај ''сите се среќни кај Симе'' го дознав хитов и од тогаш едно 3-4 години ми беше коњак ,и у телефон го имав на секое пиење мораше да се пуштиundefined
Ја имаШЕ у телефон? Зашто сеа ја немаш? Ја ја имам пошто :D

Ебано ми е нешто.. не го бива. Ќе се опраи ваљда до утре,ако не ќе трпите така.Еве ви уште едно undefined

Ебано ми е нешто.. не го бива. Ќе се опраи ваљда до утре,ако не ќе трпите така.Еве ви уште едно undefined

Ме невира брат. Ме нервира што знам што пишува и пак го читам :pos:
--- надополнето: 3 декември 2013 во 02:42 ---
Слајмиња- Геј братучедите на смајлињата

Абе, скар си ми? :unsure:

Јас морам да ги споделам песниве кои вечерва ме вратија 7-8 години уназад благодарение на @RickyLFC9 кој ми ги разбуди спомените од дешавките и пијанките во Лаф Моабет,Мажите знаат зошто и Сите се среќни кај Симе.
Морав тука да те цитирам пошто има еден од подфорум музика шо едвај чека некој казнен да ми акне.

СИ БИЛ У ЛАФ МУАБЕТ ?! НАЈЈАКАТА КАФАНА У СВЕТОТ !!! Таму го имав првото пијанство :D

290372_2763067795903_1150392046_o.jpg

За жал ова е све што остана од неа, али мисија во животот ми е ако некад станам богат да го откупам просторот и да ја реновирам ко што беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom