Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Шала на страна Бенајун беше добар во Ливерпул и криво ми е што не усопеа многу во Челзи, ама таква е судбината кај нас успева само 1 на 10 АМ играчи.

Шала на страна Бенајун беше добар во Ливерпул и криво ми е што не усопеа многу во Челзи, ама таква е судбината кај нас успева само 1 на 10 АМ играчи.

Да ви го пуштиме Ален со уште 9 петлиња, пак мислам дека нема да успее!

Не им пуштаме ништо. Бенитез им се даде и они го пљукнаа. Не заслужуваат.

Тоа е разликата. Ние Бенитез не го сакавме, ама знаевме како да го искористиме. Вие ни Џое не знаевте како да го искористите :D

Иди на спиење бе, од што ти се спие, трљаш очи и не глеаш, почна болд и фонт 12323243234 да ми ставаш!

Еј знаете што? Знаете што? Вие постари сте што значи дека пред мене ќе умрете. Who's laughing now, bitches?
или пак вака-ние учевме сега тебе ти е редот да ојш на факс, да полагаш колоквиуми, да те фака паника навечер пред испит, да жртвуваш забави, журки, оргии оти треба да учиш, тие шо завршиле пред тебе, постарите, ќе те зезаат... :D
сакаш да продолжам? :pos:

Иди на спиење бе, од што ти се спие, трљаш очи и не глеаш, почна болд и фонт 12323243234 да ми ставаш!
Не си интересен више ко брадата твоја.

абе нешо трља, ама дали очите. можи зато не е легнат уште :)

или пак вака-ние учевме сега тебе ти е редот да ојш на факс, да полагаш колоквиуми, да те фака паника навечер пред испит, да жртвуваш забави, журки, оргии оти треба да учиш, тие шо завршиле пред тебе, постарите, ќе те зезаат... :D
сакаш да продолжам? :pos:
Кој рече нешто за жртвување? :sneaky:

Кој рече нешто за жртвување? :sneaky:
ако ако, убо е и така :)
само пази кај се го ставаш кебапчето :D понекоош сосот можи лут да е.
--- надополнето: 3 декември 2013 во 01:14 ---
Е не, ко твојата....упс!
е сеа навлезе во мистерии :D
сите велат дека постои, но никој не ја видел... сеуште :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom