Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
брат што се замараш за најдолга...какви манијаци сме, брзо ќе ги стигнеме останатите...!!! :) :) :) мене искрено сеедно ми е....

Абе ми е гајле мене...муабетот ми беше ако тераме преку 1000 страни ќе е најдолга и најстара. На сите им се нови а ко ќе дојдат до 1000 одма нова. Ние до 1001 да отераме и историски сме :D:D Не за друго онака сакам кога нешто ни е историско :smir: Од 2005та е оваа тема. Само не знам дали е прва или втора. А ако отераме преку 2000 мислaм треба од кајгана признание да ни дадат :pos2: по телевизии и по весници да не има ахахахаха

Стиви Џи во однос на Хоџсон

"Кога фановите на Ливерпул ќе се свртат против тебе, мора да ги послушаш. Фановите се она што се нарекува LFC!!"

Стиви Џи во однос на Хоџсон

"Кога фановите на Ливерпул ќе се свртат против тебе, мора да ги послушаш. Фановите се она што се нарекува LFC!!"

А јас овде како најголем фан и шеф на фановите мислам дека треба да добијам удел во процесот на донесување на одлуки. Јас сум LFC!! :baeh:

Најверојатно Кели пак се повредил на тренинг!

Нема сеуште ништо на официјална страна.

Најверојатно Кели пак се повредил на тренинг!

Нема сеуште ништо на официјална страна.
Линк????

--- надополнето ---

Капело рече дека Среда Керол ке стартува...да му посакаме срека и да не се повреди...

Линк????

--- надополнето ---

Капело рече дека Среда Керол ке стартува...да му посакаме срека и да не се повреди...

Еве линк но сеуште нема ништо официјално!
Најверојатно ке објават кога ке се дознае точната повреда и тоа колку е повреден.

Штета би било да одсуствува толку многу од терените, тоа многу влијае на млад играч како што е Кели!

carroll12_4d924382a7066312446826.jpg

Лукас Леива потпиша нов долгогодишен договор. Некни беше поврзуван со Виљареал се надевам ова ке стави крај на шпекулациите...

vo formacija so mirales , dzerard i zelbite ( JANG i desno krilo ) ke nema mesto za LEIVA! ;)

taka da moze ova so dogovorot e samo trik za da se izvlecat poveke pari od VILAREAL! ;)

vo formacija so mirales , dzerard i zelbite ( JANG i desno krilo ) ke nema mesto za LEIVA! ;)

taka da moze ova so dogovorot e samo trik za da se izvlecat poveke pari od VILAREAL! ;)
Да де..3 години потрошија да го направат ова што е сеа и да го шитнат :nenene:

Ако го продадат Лукас има сите овде да ве продадам. И тоа за една гајба пиво. :tapp: Тој е идниот капитен, идната легенда на клубот. Косата ми има побелено од него ама конечно почна да игра како човек. Нема сега продавање!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom