Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Смени пенкалото.....сеа ми се јави не разбрал што пишува!:pos2:

Иначе Суарез одкажал настап за репрезентација, што е одлично за нас!
:pos2: сега по меил ќе му пуштам

--- надополнето ---

Ги глеам сликине на фејсбук за тоа како би изглеал Стенли Парк, мора да признаам дека изгледа прекрасно. Но има еден мал проблем, нема да биде Енфилд, а мене лично тогаш ќе ми биде џабе изгледот и големината.

Абе Енфилд си е Енфилд ама ко ќе го видам новион си викам упм сакам ваков. Ама како што рече Енфилд си е Енфилд

--- надополнето ---

Еве една вест, што можеби ќе го усреќи на Роземберг http://www.caughtoffside.com/2011/03/25/liverpool-will-sign-either-chelsea-or-galatasary-winger/

Хахахаха вака братко: Ова за Малуда се глупости а Арда......Арда е одличен играч технички поткован и најважно од се фан на Ливерпул но после повредите што ги имаше во изминатиов период се сомневам дека Англија е вистинското место за него. Нека дојди ама мислам дека ќе страда овде. На нежен играч ми личи

А зошто не го надоградите Енфилд? Или нема можности?

А зошто не го надоградите Енфилд? Или нема можности?

Па Енфилд ќе се надоградува. ВО тоа е финтата. Има гласање дали сакаме нов или Енфилд да се надоградува и по се изгледа ќе останиме на Енфилд. 60 000 гледачи веројатно со можност за 70 000. И јас сум за таа опција ама дискутираме што би било подобро. А реално да признаеме новиот стадион на сликите е ТОП што е вистина вистина а арно ама го нема духот од Енфилд. Eве ти го Стенли парк - изгледа привлечно ама....

--- надополнето ---

198899_154159401312652_120005278061398_314407_4958983_n.jpg

--- надополнето ---

199031_154159441312648_120005278061398_314408_6045354_n.jpg

--- надополнето ---

200431_154159537979305_120005278061398_314412_1722957_n.jpg

188993_154159514645974_120005278061398_314411_7291731_n.jpg

--- надополнето ---

197243_154159561312636_120005278061398_314413_597464_n.jpg

199591_154159484645977_120005278061398_314410_2992287_n.jpg

Само кружниот дел горе не ми се допаѓа, ко седало е, другото е се ок, само не е Енфилд, јасно е, ве сфаќам :)

Е па ќе си седиме на Енфилд :baeh:
Само кога ќе ги види сликиве мора човек да се замисли :smir:

Ти си розо моја :vozbud: кој друг би бил :pos2:

--- надополнето ---

Мене уште како ВИП не ме имате покането. Не оди тоа така :pishtoldz

--- надополнето ---

Времиња беа тоа :vozbud:
Како и да е се надевам на исто толку интересни и наскоро прослава на титулата во ПЛ. Е тогаш дефинитивно идам во Ајриш и го палам.

--- надополнето ---

Си мислев нешто - наскоро ќе завршиме со темава т.е ќе стигнеме до 1000 па сега вака
Од една страна си викам да тераме и понатаму преку 1000 да бидеме единствени со тоа па на крај краева овде ни се и добрите и лошите времиња ( на оваа тема )
А од друга страна си викам да направиме нов подобар вовед како што ни доликува и да почнеме нова тема која ќе асоцира на новиот почеток. Што велите?
Јас мислам да продолжиме со истава тема да не ја менуваме како шо кажа ти тука ни се и добрите и лошите спомени....YNWA

Јас мислам да продолжиме со истава тема да не ја менуваме како шо кажа ти тука ни се и добрите и лошите спомени....YNWA

Ја би предложил да ја тераме оваа тема до крај на сезона, па здрави и живи на лето да отвориме нова каде ке го има претставено и новиот состав! :vozbud:

Ја би предложил да ја тераме оваа тема до крај на сезона, па здрави и живи на лето да отвориме нова каде ке го има претставено и новиот состав! :vozbud:

пред да почне новата... нова сезона, нова тема...(нова титула) :)

И јас тоа си викам ама пак немаме ни добар вовед ни ништо. Би било добро нов почеток. Абе ова како со стадионот дојде :pos2: нов или стариот? ааххаха

--- надополнето ---

Море на лето нова тема и таа затворање никогаш. До милион страни да одиме

--- надополнето ---

пред да почне новата... нова сезона, нова тема...(нова титула) :)

Ако е за нова титула во тој случај може :pos2:

--- надополнето ---

Да не должам многу....ми се останува на темава арно ама барем од кога сум јас дојден само лоши спомени имам :pos2: ( добро де имало и добри ) како штом реков никаков вовед се нема а и нов почеток е добар. Да си направиме нова тема да ја средиме и со неа да си тераме вечно. Има време до на лето ќе одлучиме

Во тој случај нека биди нова тема...јас предлагам да отвориме анкета и да гласаме за сите членови на Ливерпул на форумот да можат да се искажат ама има време до крај на сезона......

Во тој случај нека биди нова тема...јас предлагам да отвориме анкета и да гласаме за сите членови на Ливерпул на форумот да можат да се искажат ама има време до крај на сезона......

Да да...гласање би било најфер. Јас би за оваа тема ама да можеше воведот да се среди како што доликува. Ем најстара ќе беше ( историска ) ем најдолга. Ама ете и нова не е лошо. Се надевам со успеси и титули полна. Како и да е гласање да има

Да да...гласање би било најфер. Јас би за оваа тема ама да можеше воведот да се среди како што доликува. Ем најстара ќе беше ( историска ) ем најдолга. Ама ете и нова не е лошо. Се надевам со успеси и титули полна. Како и да е гласање да има

брат што се замараш за најдолга...какви манијаци сме, брзо ќе ги стигнеме останатите...!!! :) :) :) мене искрено сеедно ми е....

интересно интревју со капитенот и вице-капитенот :)

би ви препорачал да го исчитате цело.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom