Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
многу јасно дека секој си има право на свое мислење, желби и тактики....никој нити ви ги оспорил тука, нити има право....поентата е во какањето на стручниот штаб вклучувајки цел персонал од сопственици, тренери, скаути и сите останати кои на еден или друг начин допринесуваат за доброто на тимот!!!! очигледно е тоа дека не си ме сфатил.....

Јас розо моја од скоро време функционирам на принципот: виновен си додека не го докажиш спротивното. Така да дури не покажат дека се луѓе од збор има се да споебам. АМа веќе почнаа да докажуваат така да ќе се смирам ...засега.
Досега чекав прв да бидам нападнат ама така ми се нанесуваше штета.Па сега прв "мавам" а после ќе се извинувам. Така е подобро. Инаку и понатаму тврдам дека јас сум човекот за Ливерпул. Од Шенкли подобро ќе го водам:pos2::pos2:

--- надополнето ---

100% на мене мислиш. И не се слагам дека сме ние толку тиња тука па да незнаеме што е добро а што е лошо за клубот. Секој си има мислење желби и тактики и зашто да не си ги напише тука... Не си ми јасен

Па не сме.....треба во штабот да не земат

Да најавам јас....викендов за ВБА поворно осбиранка во АјриШ паб, што више то боље:)

Да најавам јас....викендов за ВБА поворно осбиранка во АјриШ паб, што више то боље:)

Одлично.

Не идам јас!! Еве ти брате објасни им ги правните системи на луѓево
Виновен си додека не се докажи спротивното и
Невин си додека не се докажи спротивното.
Кој беше кај нас?

--- надополнето ---

Џон Хенри: Го продавам Ливерпул!! :tapp::nerv:

Вчера имаше емисија на спортклуб за премиер лигата и гостин беше мислам Томсон (поранешен играч на Ливерпул) и го запрашаја за то дали Џерард ке игра со ВБА и тој рече да не се брза со него оти иста операција се праеше и Лампард па тој се врати за 3 месеци рече дека ако ја обнови пак повредата за брзо време ке отсуствува подолг период така да не би сакал да го ризикуваме Џерард мислам оти треба пак Спиринг да добие шанса....

--- надополнето ---

Срекен Роденден Давид Н'гог да дај господ од сега појке голој да даваш за Ливерпул.....

ejjj top so ima fan klub za liverpool ,nov sum na forumov i sea vidov pa me raduva i sto gledam deka ima volku naivaci nasi....

Ima negde sobiranki se pravat li za nasive utakmici???

ejjj top so ima fan klub za liverpool ,nov sum na forumov i sea vidov pa me raduva i sto gledam deka ima volku naivaci nasi....

Ima negde sobiranki se pravat li za nasive utakmici???
Добредојде!! Јас сум газдата :smir: Има и собиранки подоцна ќе ти објаснат едни батковци професионално се бават со тоа!

Значи за да постираш на темава прво праќаш како ПП на Розава, па он тоа го одобрува или го изменува па тек тогаш иде на форумов... да не се повтори грешкава.

Значи за да постираш на темава прво праќаш како ПП на Розава, па он тоа го одобрува или го изменува па тек тогаш иде на форумов... да не се повтори грешкава.

Така така :smir:
Инаку нови ( Флаинг Дучмен )....... овој над мене е исто така голем газда. Тој ни е менаџерот на екипата. Па ако еден ден сакаш да играш во нашиот тим пази со него како разговараш :tv:
А тие батковците сега ќе дојдат тие пак се задолжени за организирање и следење на утакмици. И нив ќе треба да ги слушаш.
Ама да не речиш дека сум лош има едни момци овде од кои најмногу се издвојува Атанасе ( бтв жив ли е овој ? ) и нив можиш да ги зафркаваш и да ги караш. ОК ?

дојде еден од батковците....утре во 4 саат кој е заинтересиран во Ирскиот паб на кеј, задолжително црвена боја!!!!!!
Розо дај некад бе погоди се викендашки во Скопје заедно да изглеаме една утакмица упм:)))))))
Сега кај и да е и Пеџа ке се ајви, тоа е другиот бако за организација на собиранки:)

Ќе се погодам розо моја :smir: баш сега од Август натака. Таман за титула ќе се бориме ќе има за што да идам, а вака само за нервирање ќе идам.:pehar:

Ќе се погодам розо моја :smir: баш сега од Август натака. Таман за титула ќе се бориме ќе има за што да идам, а вака само за нервирање ќе идам.:pehar:

Do i see Gay stuff here, or my eyes are lying me?:kesa:

--- надополнето ---

Слики од вчерашниот тренинг!

Тука

Овде само што се договорија кој по колку голови да даде.....Лукас беше тука како сведок
111342587ap061_liverpool_fc.jpg

Do i see Gay stuff here, or my eyes are lying me?:kesa:

--- надополнето ---

Слики од вчерашниот тренинг!

Тука

Овде само што се договорија кој по колку голови да даде.....Лукас беше тука како сведок
111342587ap061_liverpool_fc.jpg
Не ме терај да идам таму да те тепам :nerv::nerv::nerv:

Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Agger, Spearing, Lucas, Meireles, Suarez, Kuyt, Carroll........денешните војници

Subs: Gulacsi, Cole, Kyrgiakos, Maxi, Wilson, Ngog, Poulsen

златна клупа сеа незнаеш кој да го одбереш да влезе сите се со две леви нозе , кајт нека испадне и кол нека влезе оти труп е кајт прво полувреме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom