Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i golovite i sansite.....i bez potcenuvanje molam....ne e united koja bilo ekipa
fala brat) ne gi potcenuvam
ama tores fleva vo formaa vo dve utakmici 4 gola
) samo taka da prodolzi i nesi se
)
btw za rodenden na tores najubav poklon ke mu bide da postigne gol protiv man:d
Ја би за роденденот на Торес би му предложил на Фергусон да го стави во прв состав Видич, мислам дека ке биде најсоодветно.:kesa:
poserposerposer
![]()
Другови, другарице и остали фанови на ЛИВЕРПУЛМината сезона скоро секој натпревар се собиравме 10 тина луѓе некогаш и мн повеќе во пабот Шенкли, пабот кој го носи името на Скаузерската легенда. У недела повторно ќе се собереме така да ја , centarec и El Nino ве повикуваме у Шенклис ( кој не знае пабот е у градски парк близу фонтаната) , најкасно до 13:45 ќе ве чекаме ако има заинтересирани. Кој не дојде не му праиме муабет.
![]()
![]()
Другови, другарице и остали фанови на ЛИВЕРПУЛМината сезона скоро секој натпревар се собиравме 10 тина луѓе некогаш и мн повеќе во пабот Шенкли, пабот кој го носи името на Скаузерската легенда. У недела повторно ќе се собереме така да ја , centarec и El Nino ве повикуваме у Шенклис ( кој не знае пабот е у градски парк близу фонтаната) , најкасно до 13:45 ќе ве чекаме ако има заинтересирани. Кој не дојде не му праиме муабет.
![]()
![]()