Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
aj neka ni e so sreka....

од таа тројка би требало д произлезе шампионот, а и Бенфика неможе да се исклучи...

Одлично... и четвртфиналето и полуфиналето првата утакмица ја играме у гости што е голем +

Ждрепката е фина но можеше да биде пофина.Да се падневме во другата половина да играме со Хамбургер во полуфинале.Вака ќе играме полуфинале со Валенсија/Атлетико а Хамбургер ќе не чека за евентуално финале што значи на нивен терен

benfika dobar protivnik iskreno sakav FULAM da ni se padne :))) ali i benfika e dobro respekt za ekipata ama pojaki sme :)
a za polufinalee koj ke pobedi voa toa polufinale toa e sampion :)

btw dali moze nekoj da gi objavi golovite od vcera :)) pozz

MANCESTER 0 : 2 LIVERPOOL :)))

i golovite i sansite.....i bez potcenuvanje molam....ne e united koja bilo ekipa

Другови, другарице и остали фанови на ЛИВЕРПУЛ :) Мината сезона скоро секој натпревар се собиравме 10 тина луѓе некогаш и мн повеќе во пабот Шенкли, пабот кој го носи името на Скаузерската легенда. У недела повторно ќе се собереме така да ја , centarec и El Nino ве повикуваме у Шенклис ( кој не знае пабот е у градски парк близу фонтаната) , најкасно до 13:45 ќе ве чекаме ако има заинтересирани. Кој не дојде не му праиме муабет. :) :)

fala brat :)) ne gi potcenuvam :) ama tores fleva vo formaa vo dve utakmici 4 gola :)) samo taka da prodolzi i nesi se :))

btw za rodenden na tores najubav poklon ke mu bide da postigne gol protiv man :D :d

Ја би за роденденот на Торес би му предложил на Фергусон да го стави во прв состав Видич, мислам дека ке биде најсоодветно.:kesa:
poserposerposer
vidic.jpg

Ја би за роденденот на Торес би му предложил на Фергусон да го стави во прв состав Видич, мислам дека ке биде најсоодветно.:kesa:
poserposerposer
vidic.jpg

hahahhahahahhaha

Другови, другарице и остали фанови на ЛИВЕРПУЛ :) Мината сезона скоро секој натпревар се собиравме 10 тина луѓе некогаш и мн повеќе во пабот Шенкли, пабот кој го носи името на Скаузерската легенда. У недела повторно ќе се собереме така да ја , centarec и El Nino ве повикуваме у Шенклис ( кој не знае пабот е у градски парк близу фонтаната) , најкасно до 13:45 ќе ве чекаме ако има заинтересирани. Кој не дојде не му праиме муабет. :) :)

bi dosol ama daleku mi e :wink:

Убаво да си минете, и да не забравете некој сликичка да сликнете.

Жалам шо не можам да дојдам ама ногу му 80 км у еден правец, така да ја Шенкли ке го праам дома со другарот кој исто така е страствен навивач на Ливерпул.

Нека му е среќен роденденот на Торес и уште многу голови во нашиот дрес...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom