Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама добар е тимот кога ти велам. Не треба засилувања. Крила и немавме на оваа утакмица ( а и цела сезона немаме ) ама пак добро е. Што ќе ни се крила......јас да сум како Кени и газдите никој нема да купам.Со овие играчи ќе играм 5-6 сезониСрамоти, ме потсети на онаа утакмица со Стоук пред 2 сезони кога ни опнаа во 90+ гол за 1-1. Мразам кога ќе видам како губат нерви во последните минути. Не личи тоа на тим како нас, личи на тим како Фулам.
под итно ни треби замена за макси и кајт 5 утакмици по ред нишо не показветАма добар е тимот кога ти велам. Не треба засилувања. Крила и немавме на оваа утакмица ( а и цела сезона немаме ) ама пак добро е. Што ќе ни се крила......јас да сум како Кени и газдите никој нема да купам.Со овие играчи ќе играм 5-6 сезони
Еве линк хајлајтс!
http://footytu.be/v1j3v
Добро е што во вакви моменти успеваме да врзиме 2 победи за ред, со тоа што наредната ја играме со Стоук, па така имаме шанси и до 3 во серија!
Некој горен напиша дека Кајт ништо не покажува во последно време.........затоа јас велам дека Пачеко мора да игра, и дека токму сега е моментот што треба да игра!
За левата страна подобро да си остане Макси и да се крстиме во него затоа што и нема кој друг да игра таму, освен Јованович .... а сите знаеме како игра тој!
Денес е 27 јануари.......трансфер нема......го нема ниту Суарез........... е стварно мразам коа се чека у 5 до 12 за да се донесе некој играч!:nenene:
под итно ни треби замена за макси и кајт 5 утакмици по ред нишо не показвет
Еве линк хајлајтс!
http://footytu.be/v1j3v
Добро е што во вакви моменти успеваме да врзиме 2 победи за ред, со тоа што наредната ја играме со Стоук, па така имаме шанси и до 3 во серија!
Некој горен напиша дека Кајт ништо не покажува во последно време.........затоа јас велам дека Пачеко мора да игра, и дека токму сега е моментот што треба да игра!
За левата страна подобро да си остане Макси и да се крстиме во него затоа што и нема кој друг да игра таму, освен Јованович .... а сите знаеме како игра тој!
Денес е 27 јануари.......трансфер нема......го нема ниту Суарез........... е стварно мразам коа се чека у 5 до 12 за да се донесе некој играч!:nenene:
Суарез сака кај нас да дојде во Маскерано-стил.![]()
Скај Спортс вели Фулам е во преговори за Кончески... добра зделка би била неговата продажба нити ние аир видовме од него нити тој од нас....
Скај Спортс вели Фулам е во преговори за Кончески... добра зделка би била неговата продажба нити ние аир видовме од него нити тој од нас....