Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Dalglish on owners in UK: "Not spoken to them about money (transfers). I'd still have taken job (irrespective of budget)-No player talks."
Поголеми шанси имаме да освоиме титула во ПЛ отколку некој да потпише за нас во Јануари!

Dalglish on owners in UK: "Not spoken to them about money (transfers). I'd still have taken job (irrespective of budget)-No player talks."
Поголеми шанси имаме да освоиме титула во ПЛ отколку некој да потпише за нас во Јануари!

Абе криза е сега не треба трошоци да се прават.Треба да се штеди

--- надополнето ---

me intersira dali nekoj znae nesto poveke vo vrska so SUAREZ osven od ovie goal.com i liverpoolfc.tv ???
tolku li sme blisko do nego ili samo glupavi spekulacii ?? :S
Само глупави шпекулации

--- надополнето ---

Шпекулации колку ти душа сака, ама обично кога се дига повеќе прашина од просечна шпекулација на крај испаѓа точно.

--- надополнето ---

Lfctransferspeculations го достигна врвот денеска.

Иде: Лукас Подолски бил на енфилд на денешниов натпревар!

По 2 минути иде: Подолски игра со Келн во моментов.

Ако Подолски ја поседуваа оваа особина да биде на две места истовремено замислете како би играл кај нас. Во исто време може да го ставиме во одбрана и напад. Можеби и сам ќе си додава. :)

Досега бевме поврзани со многу такви играчи.Да дојдеа барем 2ца такви сигурно наредна сезона ќе бевме први.Суарез вил виден во Ливерпул бла бла за сношти да изигра 20тина минути на новиот стадион на Галата во Турција. Е сега ако бил завчера во Ливерпул да потпиши па вчера одма во Турција да изигра проштална па утре да дојди кај нас има некаква логика.Само не видов никаква реакција од него на крајот од мечот.Така да добро би било Бабел да игра како шпиц до на лето. Нас сега ни треба лево крило оти Макси е дрво а исто така и еден дефанзивец.За лев бек добар беше вчера Инсуа па ако можи да се врати ОК ако не тогаш само Коентрао. За Глен не знам што да речам. Крило или лев бек докрај да игра само не е левичар тоа е проблемот.Најдобро Кел бек а Гленко крило.Кога веќе експериментира Кени нека проба и со тоа

Ова за Суарез ептен се ражшешти, очекувам во најскоро време ќе има добри вести.

Од една страна е пред потпис (Суарез) од друга Кени вели немал уште муабет праено за нови засилувања јас сепак мислам се шпекулации. Инаку за утакмицата денеска штета што не ги однесовме 3те бода а можевме во првото полувреме да водиме со 2 3 гола разлика. Сепак тоа што ме охрабрува беа неколкуте млади играчи(Кели, Шелви па дури и Спиринг) на кои Кени му дава шанса и мислам дека посебно Кели и Шелви се иднината на клубот....но сепак покрај овие млади играчи треба да се доведат уште некои засилувања.....

Ова за Суарез ептен се ражшешти, очекувам во најскоро време ќе има добри вести.

да бе стварно, ај утре понеделнички да тргне неделата со добра вест :)

Од една страна е пред потпис (Суарез) од друга Кени вели немал уште муабет праено за нови засилувања јас сепак мислам се шпекулации. Инаку за утакмицата денеска штета што не ги однесовме 3те бода а можевме во првото полувреме да водиме со 2 3 гола разлика. Сепак тоа што ме охрабрува беа неколкуте млади играчи(Кели, Шелви па дури и Спиринг) на кои Кени му дава шанса и мислам дека посебно Кели и Шелви се иднината на клубот....но сепак покрај овие млади играчи треба да се доведат уште некои засилувања.....

Нити Кени нити никој друг официјален претставник нема да каже јавно предвреме за играч. Освен ако се работи за Реал или Сити :)

Ама затоа тука се новинарите. Преголемо внимание добива оваа вест од обични гласини, затоа мене ми се чини дека ќе се оствари.

Sunday night rumours got really hot regarding a possible transfer for Ajax striker Luis Suarez

Нити Кени нити никој друг официјален претставник нема да каже јавно предвреме за играч. Освен ако се работи за Реал или Сити :)

Ама затоа тука се новинарите. Преголемо внимание добива оваа вест од обични гласини, затоа мене ми се чини дека ќе се оствари.
И ја мислам дека ке се оствари..како викаат, ќутни си-бутни си:pos2:
А за резултатите ич не се секирам, ке си дојдат..ке се види кој е Кинг Кени.

И ја мислам дека ке се оствари..како викаат, ќутни си-бутни си:pos2:
А за резултатите ич не се секирам, ке си дојдат..ке се види кој е Кинг Кени.

Абе ќе си дојдат и ќе се види кој е ама и сам си свесен дека нема да се којзнае што со овие играчи. Не дека играчите се толку лоши ама некои позиции исто како да се празни т.е да не игра никој. Уствари и никој да не игра ќе е подобро. Кончески на пример е поголема опасност за нашиот гол исто како и Шкртел. Лево крило немаме одамна. Во нападот Торо е сам ама е многу себичен вистина. И зошто не игра Бабел не знам. Тоа не ми е јасно.Кога копуци како Поулсен и Јованович добија шанса од Кралот зошто Бабел не ја добива ? Па уште слушам сакале да го продаваат. Не е можно Бабел да го продадат а Јовче и Макси да останат. Срамота е не за друго. А за овој Суарез ќе видиме. Прво нека го купат а и ако го купат.....многу промашува бе. Ептен многу.А и некои други позиции треба да се засилат. Ме интересира дали некој знае како му оди на Инсуа во Турција? Вчера малку го погледав имаше еден добар продор и шут кон голот ама сакам некој шо го има подолго гледано да кажи нешто

--- надополнето ---

Инаку поголеми трансфери се случуваат на крајот од рокот - ако сте заинтересирани за некој играч ќе чекате до последно за да го купите оти клубот што го продава ќе сака да му ја крени цената и ќе го понуди на друг клуб и со тоа настанува некаков вид на наддавање. Единствено порано се склучуваат позајмици и некои ефтини неатрактивни трансфериосвен ако сте Сити и можите да платите колку што е потребно уште од старт т.е не ви е проблем да дојде до такво наддавање па уште од старт нудите најмногу и купувате. Само јбг нас играчи ни требаат одма!

Не победивме, игравме лошо тактички.......али барем за првпат да видам дека се залагаат на теренот.

--- надополнето ---

Не престануваат шпекулацииите за Суарез.... за холандските медиуми тој е веке играч на Ливерпул!

Роземберг,види сеа.Јовче иде на позајмица до крај на сезона,Макси не лош ко шо го збориш само нема среќа да даде гол со неговите добри шутеви.Да би ме прашале мене ја попрво би го мењал Кајт,пошо ипак не е тоа шо беше.Типот се труди пак и трча ко луд ама му помина времето,неможе ко стартер да почиња почињаат слабости да му се гледаат.Подобро да се земе некој од средина и лев бек(по можност да се врати Инсуа),пошо не иде со Коњченски и Сперинг(поголема дупка неам видено)...Едино шо ме радува е Кели.Дечкиот е феноменален,неам зборови.Копија од Инсуа само по десната страна.И 2цата брзи,скоро и нема шанси да се бутнат,добри пасери а најбитното е шо сеуште се млади.Замислете шо би било во одбраната:Инсуа,Агер,Вилсон,Кели.......ПАРТАЛИ.За крила уше си седам на тоа дека дур не се шитнат да не се зимаат други.

Роземберг,види сеа.Јовче иде на позајмица до крај на сезона,Макси не лош ко шо го збориш само нема среќа да даде гол со неговите добри шутеви.Да би ме прашале мене ја попрво би го мењал Кајт,пошо ипак не е тоа шо беше.Типот се труди пак и трча ко луд ама му помина времето,неможе ко стартер да почиња почињаат слабости да му се гледаат.Подобро да се земе некој од средина и лев бек(по можност да се врати Инсуа),пошо не иде со Коњченски и Сперинг(поголема дупка неам видено)...Едино шо ме радува е Кели.Дечкиот е феноменален,неам зборови.Копија од Инсуа само по десната страна.И 2цата брзи,скоро и нема шанси да се бутнат,добри пасери а најбитното е шо сеуште се млади.Замислете шо би било во одбраната:Инсуа,Агер,Вилсон,Кели.......ПАРТАЛИ.За крила уше си седам на тоа дека дур не се шитнат да не се зимаат други.

Кажи ми дека си утнал нешто........копија на Инсуа.....нема шанси да се бутнат ?:nesvest:

Димацц.....да не мислеше за Кара, бре ти ?

Ненеенене....Ако ти текнува коа играше Инсуа,коа беше стартер.Брз и тешко кој го бутеше,мн борбен беше.Иначе да тоа е Кара школа не викам не.Поентата ми беше шо и 2цата се скоро исти и во издржливост и во брзина,само Кели има мала предност шо е по креативен до некаде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom