Е го пишав шо да праам мораше да тепаат, а тие кутрите се спасувале за бод.
Јас пак го имам Манчестер 2ка сега. Да паднам и јас па да сме на исто.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е го пишав шо да праам мораше да тепаат, а тие кутрите се спасувале за бод.
daj boze sho porzo zs slednata ni tores nema da igrathttp://sportsko.info/fudbal/anglija/3013.html
пресно е од денес
Dalglish on owners in UK: "Not spoken to them about money (transfers). I'd still have taken job (irrespective of budget)-No player talks."
Поголеми шанси имаме да освоиме титула во ПЛ отколку некој да потпише за нас во Јануари!
Само глупави шпекулацииme intersira dali nekoj znae nesto poveke vo vrska so SUAREZ osven od ovie goal.com i liverpoolfc.tv ???
tolku li sme blisko do nego ili samo glupavi spekulacii ?? :S
Шпекулации колку ти душа сака, ама обично кога се дига повеќе прашина од просечна шпекулација на крај испаѓа точно.
--- надополнето ---
Lfctransferspeculations го достигна врвот денеска.
Иде: Лукас Подолски бил на енфилд на денешниов натпревар!
По 2 минути иде: Подолски игра со Келн во моментов.
Ако Подолски ја поседуваа оваа особина да биде на две места истовремено замислете како би играл кај нас. Во исто време може да го ставиме во одбрана и напад. Можеби и сам ќе си додава.![]()
Ова за Суарез ептен се ражшешти, очекувам во најскоро време ќе има добри вести.
Од една страна е пред потпис (Суарез) од друга Кени вели немал уште муабет праено за нови засилувања јас сепак мислам се шпекулации. Инаку за утакмицата денеска штета што не ги однесовме 3те бода а можевме во првото полувреме да водиме со 2 3 гола разлика. Сепак тоа што ме охрабрува беа неколкуте млади играчи(Кели, Шелви па дури и Спиринг) на кои Кени му дава шанса и мислам дека посебно Кели и Шелви се иднината на клубот....но сепак покрај овие млади играчи треба да се доведат уште некои засилувања.....
Sunday night rumours got really hot regarding a possible transfer for Ajax striker Luis Suarez
И ја мислам дека ке се оствари..како викаат, ќутни си-бутни си:pos2:Нити Кени нити никој друг официјален претставник нема да каже јавно предвреме за играч. Освен ако се работи за Реал или Сити
Ама затоа тука се новинарите. Преголемо внимание добива оваа вест од обични гласини, затоа мене ми се чини дека ќе се оствари.
И ја мислам дека ке се оствари..како викаат, ќутни си-бутни си:pos2:
А за резултатите ич не се секирам, ке си дојдат..ке се види кој е Кинг Кени.
Роземберг,види сеа.Јовче иде на позајмица до крај на сезона,Макси не лош ко шо го збориш само нема среќа да даде гол со неговите добри шутеви.Да би ме прашале мене ја попрво би го мењал Кајт,пошо ипак не е тоа шо беше.Типот се труди пак и трча ко луд ама му помина времето,неможе ко стартер да почиња почињаат слабости да му се гледаат.Подобро да се земе некој од средина и лев бек(по можност да се врати Инсуа),пошо не иде со Коњченски и Сперинг(поголема дупка неам видено)...Едино шо ме радува е Кели.Дечкиот е феноменален,неам зборови.Копија од Инсуа само по десната страна.И 2цата брзи,скоро и нема шанси да се бутнат,добри пасери а најбитното е шо сеуште се млади.Замислете шо би било во одбраната:Инсуа,Агер,Вилсон,Кели.......ПАРТАЛИ.За крила уше си седам на тоа дека дур не се шитнат да не се зимаат други.