Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ненеенене....Ако ти текнува коа играше Инсуа,коа беше стартер.Брз и тешко кој го бутеше,мн борбен беше.Иначе да тоа е Кара школа не викам не.Поентата ми беше шо и 2цата се скоро исти и во издржливост и во брзина,само Кели има мала предност шо е по креативен до некаде.

Диме..... Инсуа во ниту еден случај неможе да се спореди со Кели или Кара..... Инсуа е во сличностите на Аурелио во најдобрите денови, технички добро поткован, брз, со добра Левица!
Кели...... јас би рекол, модерна копија на Кара...... се молам на бога само дека истото тоа го гледа и Кени, затоа што само со довлно утакмици во неговите нозе може да биде нешто од него!

Диме..... Инсуа во ниту еден случај неможе да се спореди со Кели или Кара..... Инсуа е во сличностите на Аурелио во најдобрите денови, технички добро поткован, брз, со добра Левица!
Кели...... јас би рекол, модерна копија на Кара...... се молам на бога само дека истото тоа го гледа и Кени, затоа што само со довлно утакмици во неговите нозе може да биде нешто од него!
Го гледа, не се секирај:tv:

Јасно е дека Кени за разлика од Рој ќе ги форсира младите таленти како Кели, тоа се виде вчера коа играа тројца младинци. Многу подобро функционира вака одбраната со Кели десно и Џонсон лево, ваљда пошо Кончески е толку дрво шо и Торес да го стаат да игра на негово место ќе изигра боље. Ама не треба да се потпираат на оваа тактика, мора да се донесе лев бек.

Иначе според фан клубот на ФБ, Суарез е веќе во Ливерпул. На ниедно друго место не прочитав ваква информација, па се плашам да поверувам, после да не се разочарам. Затоа ќе си почекам официјално :)

Не ми се верува дека за Инсуа-Вилсон-Агер-Кели се збори за добра одбрана. Овие би ги играл во резервите на Ливерпул.

Не ми се верува дека за Инсуа-Вилсон-Агер-Кели се збори за добра одбрана. Овие би ги играл во резервите на Ливерпул.

Повеќе ти се свиѓаат Кончески и Сото коа се у состав?

keli e super nogu e dobar i vo odbrana i mnogu e brz za napred ... desen bek KELI i desno krilo JONSON mislam deka taa strana ni e resena i sosema solidna ... napadot so suarez ni e TOP
sredniot red so dzerard i mirales e dobar
edinstveno sme nogu nogu slabi po levata strana .. ovoj zimski period neka go zemat suarez i neka zemat barem lev bek drugo ne ni treba MAKSI kolku tolku TRUP neviden ama sepak moze da go iskoristime za do kraj kako levo krilo :)

znaci 25milioni za suarez i INSUA taman sme!

neznam dali premetivte no i TORES so doaganjeto na KENI ne e istiot tores od pred nekoj mesec sea trca borben e toa me raduva :)

Не друже таман работа. Ама ако ги споредам овие 4ца, со одбраната на Јунајтед, Челзи, Сити, Тотенхем па може и уште неколку тима страв ми е да помислам дека они се иднината... Ајде ете Вилсон ни го видовме ни ништо оваа сеозна една утакмица преку сила ако изигра а беше прогласен за најдобар млад играш во Шкотска. Инсуа сами го избркавме па и тоа у Турција од толку места, а како за поголем малер и Галатасарај игра преслабо оваа година. Агер беше многу лош против Блекпул, а и често е повреден. Кели игра солидно ама мене искрено не ми е некое премногу добро крило.

--- надополнето ---

Не друже таман работа. Ама ако ги споредам овие 4ца, со одбраната на Јунајтед, Челзи, Сити, Тотенхем па може и уште неколку тима страв ми е да помислам дека они се иднината... Ајде ете Вилсон ни го видовме ни ништо оваа сеозна една утакмица преку сила ако изигра а беше прогласен за најдобар млад играш во Шкотска. Инсуа сами го избркавме па и тоа у Турција од толку места, а како за поголем малер и Галатасарај игра преслабо оваа година. Агер беше многу лош против Блекпул, а и често е повреден. Кели игра солидно ама мене искрено не ми е некое премногу добро крило.

Како бе не, Кели допрва ќе гради игра и ќе собира искуство. Се пробива, центрира, го намести голот на Торес против Блекпул, висок е и агилен и си покрива супер во одбрана. За мене детето е супер, и со оваа екипа што ја имаме моментално нема подобри опции.

Како бе не, Кели допрва ќе гради игра и ќе собира искуство. Се пробива, центрира, го намести голот на Торес против Блекпул, висок е и агилен и си покрива супер во одбрана. За мене детето е супер, и со оваа екипа што ја имаме моментално нема подобри опции.
Оваа екипа што ја имаме сега е 4 бода над зоната за испаѓање. Толку ќе ти кажам.

Foot трескаш глупости...Да се врати Инсуа ние ќе ја иаме најдобрата млада одбрана која за некоја година ќе станат и најдобрата воопшто.Серазбира на клупа ќе бидат Кара и Гркот кој ќе влагаат по потреба и за искуствo.
Superstar погрешно ме сфати излеа.Не го споредив Инсуа со Кара,туку дека се слични со Кели.Млади,брзи и борбени.А доброто е шо едниот игра лево а другиот десно.До газдите е само да го вратат Инсуа и тоа е тоа

--- надополнето ---

Оваа екипа што ја имаме сега е 4 бода над зоната за испаѓање. Толку ќе ти кажам.

И сакаш да ми кажеш дека Агер,Кели и Вилсон се криви за тоа?

Со тебе неам ни намера да дискутирам. Мене повеќе ми личи дека навиваш за Јунајтед отколку за Ливерпул. Цела сезона си полн со подршка за екипата, како тоа сите играле супер, како не требал да се менува Рој, се идело сјајно. Сега кога после 22 кола сме на 13 место со 4 бода повеќе од Виган а 6 од последно пласираниот Вест Хем ти ми раскажуваш како Инсуа да се врател ние ќе сме се оправиле. Треба нешто да се случува ОДМА, СЕГА затоа што 20 години сме без титула во премиер лига, неможеме да поминеме 2 кола во ФА куп или во Карлинг, неможеме да се квалификуваме за ЛШ. Престани да ми глумиш позитивен затоа што на крај кога сите ќе си отидат од Ливерпул заради тоа што не се борат за ниедна титула, тек тогаш ќе плачеш.
Ова е реалната слика што во моментов се случува во Ливерпул. Џерард и Карагер стареат, од младиот тим никој не се пробива, играчи не потпишуваат за нас.

Со тебе неам ни намера да дискутирам. Мене повеќе ми личи дека навиваш за Јунајтед отколку за Ливерпул. Цела сезона си полн со подршка за екипата, како тоа сите играле супер, како не требал да се менува Рој, се идело сјајно. Сега кога после 22 кола сме на 13 место со 4 бода повеќе од Виган а 6 од последно пласираниот Вест Хем ти ми раскажуваш како Инсуа да се врател ние ќе сме се оправиле. Треба нешто да се случува ОДМА, СЕГА затоа што 20 години сме без титула во премиер лига, неможеме да поминеме 2 кола во ФА куп или во Карлинг, неможеме да се квалификуваме за ЛШ. Престани да ми глумиш позитивен затоа што на крај кога сите ќе си отидат од Ливерпул заради тоа што не се борат за ниедна титула, тек тогаш ќе плачеш.
Ова е реалната слика што во моментов се случува во Ливерпул. Џерард и Карагер стареат, од младиот тим никој не се пробива, играчи не потпишуваат за нас.

Убаво вака коа читам страстни навивачи ама ми се чини дека ти малку претера. Ние сме си тука да чекаме резултати, и тоа што ти така размислуваш песимистички а диме оптимистички е индивидуално. Нема потреба од толку паника. :smir:

Нема да плачам,грешка си.Не сум оптимиста(може малце),реален сум.Иаме добар тим кој само треба да почне да игра секоја утакмица.Ако примети разлика во 1 полувреме и 2 со Евертон.Ни дадоа гол,ни падна играта и одма следуваше уше еден.И тоа беше крајот.Така ги губиме утакмиците.Коа ќе ни дадат гол им паѓа играта на играчите и тоа е најголемата грешка.Треба да се игра до крај безразлика на резултатот.

Убаво вака коа читам страстни навивачи ама ми се чини дека ти малку претера. Ние сме си тука да чекаме резултати, и тоа што ти така размислуваш песимистички а диме оптимистички е индивидуално. Нема потреба од толку паника. :smir:
И јас сакам да размислувам оптимистички ама што ми дава надеж за такво нешто??? Еве се што кажав во горниот пост се факти. Жал ми е што Ливерпул нема да го гледам во ЛШ. Што нема да го гледам како се бори во некое финале во Англиските купови. Што не е ни блиску до пласман во ЛШ следнава година. Што играчиве што се плаќани милиони повеќе време поминуваат на Twitter отколку на тренинг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom