Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
ПОследен повик...Ирскиот паб на плостад во 3 саат, градско дерби со евертон, сите наввивачи и симпатизери на Ливерпул се добредојдени, знамиња и црвен дрес задол`ителни:)

Liverpool-v-Everton-001.jpg

Џерард и Кол кај се ? :raz:

Убава тактика, мене ме бендисува. една од подобрите со играчите со коишто сега располагаме. Али евидентно е дека фалат офанзивни играчи. Ја би го Играл Стиви Џ средина со меирелеш КОл десно и ново лево крило.

The Liverpool team in full is: Reina, Kelly, Johnson, Skrtel, Agger, Meireles, Lucas, Spearing, Maxi, Kuyt, Torres.
Subs: Gulacsi, Kyrgiakos, Cole, Aurelio, Shelvey, Pacheco, Babel.

Убава тактика, мене ме бендисува. една од подобрите со играчите со коишто сега располагаме. Али евидентно е дека фалат офанзивни играчи. Ја би го Играл Стиви Џ средина со меирелеш КОл десно и ново лево крило.

официјално...тактиката е таа...ама играчите се други.....пак е џонсон лев бек.... односно иста одбрана ко предходниот натпревар....а средина со меирелеш лукас макси и спиринг.....напад торес и кајт....џабе се двајцата ставени како напаѓачи....само торес ќе биде во форот!!!! Се глеаме за саат

Поулсен и Јова таму кај што заслужуваат - надвор од тимот! :)

Кели --- Агер --- Шкртел --- Џонсон
-------- Лукас --- Спиринг -----------
Кајт ------ Меирелеш ------ Макси
-------------- Торес -----------------

Вака би требало да изгледа формацијата со овие играчи.

Кели --- Агер --- Шкртел --- Џонсон
-------- Лукас --- Спиринг -----------
Кајт ------ Меирелеш ------ Макси
-------------- Торес -----------------

Вака би требало да изгледа формацијата со овие играчи.

Мислам дека ќе биде 4-4-2:

---------лукас--спиринг--
--мирелеш---------------макси--
----------торес---кајт-----

Одлична игра сеа за сеа, Торес со некои потези си ја покажува класата, ама не е лошо да направи и асистенција коа другите се у подобра ситуација

Торес малце несигурен,треба да реализира повеќе не смее да утиња шанси кои порано ги реализираше без мака.

Меирелеш најдобар,спречи неколку опасни акции и даде гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom