Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Гол 2-2. Од според мене непостоечки пенал.... има уште 20 мин за погодок за целосен пресврт.

nogu beme podobri od niv .. primivme dva brzi i pederski gola ..
uste ednas se pokazuva toa sto go zboram NOGU SME SLABI VO VOZDUSNITE DUELI
btw dali nekoj ja znae pricinata za ager sto bese smenet ??

Мислам дека Торес ке биде суспендиран наредна утакмица(5-ти жолт картон му е ова) така да се надевам ке го видиме Бабел прва постава.. или уште подобро Суарез, ако се точни гласините дека е речиси готов трансферот:vozbud:

Лошо... уште вас ве чекав. Како да немаа доволно креативност, незнаеа како да постигнат гол. Добро прво полувреме, Миралеш у второ се изгуби скроз и оправдано беше сменет.

@Logix
Според мене не беше чист пеналот.... погледни неколку пати од повеке агли и ке видиш. Можеби и не сум во право. :)

Подобра игра од кога Кени дојде, ама резултатите се старите. Требаше прво полувреме да ги искористат шансите а ги имаше доста. :toe:

Според мене не беше чист пеналот.... погледни неколку пати од повеке агли и ке видиш. Можеби и не сум во право. :)

Макси си ја бутна топката настрана пред Хауард да ја стигне, а успут му ѓи грабна нозете. Дури и Хауард Веб ќе ни го досудеше пеналот.

Хенри битно беше на трибина, ваљда сфаќа сеа дека мора да донесат некое засилување.

Добро бе за 25 мин. не можевте уште еден гол да дајте?

Јас па викам не мора нови играчи. Зошто да трошиме пари за нови кога може со овие? Таман опстанок ќе избориме.

me intersira dali nekoj znae nesto poveke vo vrska so SUAREZ osven od ovie goal.com i liverpoolfc.tv ???
tolku li sme blisko do nego ili samo glupavi spekulacii ?? :S

Шпекулации колку ти душа сака, ама обично кога се дига повеќе прашина од просечна шпекулација на крај испаѓа точно.

--- надополнето ---

Lfctransferspeculations го достигна врвот денеска.

Иде: Лукас Подолски бил на енфилд на денешниов натпревар!

По 2 минути иде: Подолски игра со Келн во моментов.

Ако Подолски ја поседуваа оваа особина да биде на две места истовремено замислете како би играл кај нас. Во исто време може да го ставиме во одбрана и напад. Можеби и сам ќе си додава. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom