Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Тим и игра имаме за втора лига. Без една светла точка цела сезона, Стиви смешен, Нгог толку знае, Аквилани не се приметува џабе го прља дресот, одбраната швајцарско сирење додека легендата Хипија го пуштивме да си оди и сега гази во Германија (но за среќа го купивме “извонредниот“ Кирјакос) и да не набројувам даље. Нека заврши сезонава побрзо, нека го сменат Дефитез, нека си одат Јенките! Премногу беа 20 лузерски години, доста беше од борби за 4-то место :uvo:

Мислам дека сите се сложивте со тоа шо го пишав, дека Пачеко е многу поквалитетен и покорисен играч од Н’гог, иако им е различна конституцијата и со тоа и стилот на игра.

Добро е шо победивме, инаку тешко ке ни беше кога ке игравме во гости, затоа што со тактиката на Романците односно кој го мине центарот да му умре мајка, тешко се справуваме.
Вака ке биде подобро и ке играме со тим кој барем колку толку ке биде поразличен од синокашниот, ако се знае сега дека ке мораат да играт на Гол!

Инаку според мене мислам дека Аквилани треба да игра напред во на позицијата на Жерард, така би бил многу покорисен, за тоа би го добиле Капетанот на слободна позиција пред шеснаесетник каде и ни одговара за да распали со неговиот топ, а не да трошиме во нападот.

Мислам дека сите се сложивте со тоа шо го пишав, дека Пачеко е многу поквалитетен и покорисен играч од Н’гог, иако им е различна конституцијата и со тоа и стилот на игра.

Добро е шо победивме, инаку тешко ке ни беше кога ке игравме во гости, затоа што со тактиката на Романците односно кој го мине центарот да му умре мајка, тешко се справуваме.
Вака ке биде подобро и ке играме со тим кој барем колку толку ке биде поразличен од синокашниот, ако се знае сега дека ке мораат да играт на Гол!

Инаку според мене мислам дека Аквилани треба да игра напред во на позицијата на Жерард, така би бил многу покорисен, за тоа би го добиле Капетанот на слободна позиција пред шеснаесетник каде и ни одговара за да распали со неговиот топ, а не да трошиме во нападот.

Za ova potpolno se soglasuvam . Aquilani ima dobar kratok pas , znaci negde okolu sesnaesetnikot protivnicki treba da se mota celo vreme

немам више трпение со аквилани и слични. па тоа не се бре надежни фудбалери кои допрва треба да се докажуваат!! купен е милиони и одма треба да игра во врвна форма, на страна тоа што му е потребно цела година за да почне да игра цел меч воопшто.

го продаваме еден алосно, баш кога го достигна врвот на кариерата, сакаме да го замени аквилани кој и во третата четвртина од сезоната не може да изигра цел меч, а камоли да го ЗАМЕНИ алосно!?
според ова темпо потребни ќе му бидат 4 години за барем еден меч да одигра како алосно

жалосно. не ми се гледаат воопшто со н`гог во напад, ко да го гледам драган начевски на времето од вардар. и лукас? па добро бе има смисла ли .... по-неинветивен и не-надежен фудбалер немам видено. класичен бот. колку да пополни 11.

не ми е јасно што се случува со ливерпул, ме боли, затоа не сакам да коментирам воопшто.

ги фукнаа парите за аквилани... а се откажаа од еден јоветиќ.

преку глава ми е више од оптимизам. и кога тепаме ми иде серка од играта.

немам више трпение со аквилани и слични. па тоа не се бре надежни фудбалери кои допрва треба да се докажуваат!! купен е милиони и одма треба да игра во врвна форма, на страна тоа што му е потребно цела година за да почне да игра цел меч воопшто.

го продаваме еден алосно, баш кога го достигна врвот на кариерата, сакаме да го замени аквилани кој и во третата четвртина од сезоната не може да изигра цел меч, а камоли да го ЗАМЕНИ алосно!?
според ова темпо потребни ќе му бидат 4 години за барем еден меч да одигра како алосно

жалосно. не ми се гледаат воопшто со н`гог во напад, ко да го гледам драган начевски на времето од вардар. и лукас? па добро бе има смисла ли .... по-неинветивен и не-надежен фудбалер немам видено. класичен бот. колку да пополни 11.

не ми е јасно што се случува со ливерпул, ме боли, затоа не сакам да коментирам воопшто.

ги фукнаа парите за аквилани... а се откажаа од еден јоветиќ.

преку глава ми е више од оптимизам. и кога тепаме ми иде серка од играта.

pa vo pravo si sinko....abe nas sega ni trebaat samo onie indijci so mnogu pari..nisto drugo...tie posle ke si vovedat red...ke si go sutnat cicko benitez ke si dojde nekoj podobar ke si kupi igraci itn...se ke si dojde samo od sebe...samo indijcive da dojdat(ili nekoj bogat arap)...posto samo ova ne moze da si dojde samo od sebe....drugo se ke si dojde na mesto

Тоа е.Сепер од ден на ден се собираме се повеќе.Нгог даде гол.Океј.Останува херој во очите на Рафа но не и во нашите.Се надевам Рафа не заборави кој внесе живост по левата страна,од каде одеа сите акции од кога некој влезе во игра.Кој ја врли топката во шеснаесетник за штекава само да се поклоне.Се надевам в Недела тој човек ќе биде стартер.Најарно на местото на штеката ма да би се задоволил и ако е стартер... Во Недела тој меч за нас се претвори меч на сезоната.Тој меч луѓе е елиминацјонен за нас.Евентуален пораз и крај е не само на оваа сезона него и на наредната.Шеикот на секаков начин ќе ги мотивира фудбалерите негови нема да биде нималку лесно.Да знам дека Бенитез е хазардер би се надевал дека би го фрлил во оган Фернандо но познавајќи го не верувам.Впрочем ако а изгубиме пресметката после залудно ќе ни биде враќањето на Фернандо

Тоа е.Сепер од ден на ден се собираме се повеќе.Нгог даде гол.Океј.Останува херој во очите на Рафа но не и во нашите.Се надевам Рафа не заборави кој внесе живост по левата страна,од каде одеа сите акции од кога некој влезе во игра.Кој ја врли топката во шеснаесетник за штекава само да се поклоне.Се надевам в Недела тој човек ќе биде стартер.Најарно на местото на штеката ма да би се задоволил и ако е стартер... Во Недела тој меч за нас се претвори меч на сезоната.Тој меч луѓе е елиминацјонен за нас.Евентуален пораз и крај е не само на оваа сезона него и на наредната.Шеикот на секаков начин ќе ги мотивира фудбалерите негови нема да биде нималку лесно.Да знам дека Бенитез е хазардер би се надевал дека би го фрлил во оган Фернандо но познавајќи го не верувам.Впрочем ако а изгубиме пресметката после залудно ќе ни биде враќањето на Фернандо

ne be dete...nema sansa da go stavi babel prva postava.... tipov si ima nekoja svoja filozofija i ne otstapuva od nea....a i da go stavi babel prva vednas na naredniot mec ke bide rezerva....toa e problemot so aquilani...1 igra 3 na klupa...i mu paga moralot mnogu normalno...sto ocekuvate od aquilani ne znam...deckoto e prejak ama so ovaa filozofija na cicko benitez....plus ako malku ve tesi narednata city ja igra so chelsea...a treba da igra i so united;arsenal;totenham;aston vila...ako ne gresam

narednata city ja igra so chelsea...a treba da igra i so united;arsenal;totenham;aston vila...ako ne gresam

Да Man. City имаат најтежок распоред од претендентите за 4-то место заедно со Tottenham, додека A.Villa имаат најлесен...

LIVERPOOL

Feb 21 - Man City (a)
Feb 28 - Blackburn (h)
March 8 - Wigan (a)
March 15 - Portsmouth (h)
March 21 - Man Utd (a)
March 28 - Sunderland (h)
April 3 - Birmingham (a)
April 11 - Fulham (h)
April 17 - West Ham (h)
April 24 - Burnley (a)
May 1 - Chelsea (h)
May 9 - Hull (a)

MAN CITY

Feb 21 - Liverpool (h)
Feb 27 - Chelsea (a)
March 6 - Tottenham (h)
March 14 - Sunderland (a)
March 20 - Fulham (a)
March 29 - Wigan (h)
April 3 - Burnley (a)
April 10 - Birmingham (h)
April 17 - Man Utd (h)
April 24 - Arsenal (a)
May 1- Aston Villa (h)
May 9 - West Ham (a)
TBC - Everton (h)

TOTTENHAM

Feb 21 - Wigan (a)
Feb 28 - Everton (h)
March 6 - Man City (a)
March 13 - Blackburn (h)
March 20 - Stoke (a)
March 27 - Portsmouth (h)
April 3 - Sunderland (a)
April 10 - Arsenal (h)
April 17 - Chelsea (h)
April 24 - Man Utd (a)
May 1 - Bolton (h)
May 9 - Burnley (a)

ASTON VILLA

Feb 21 - Burnley (h)
Feb 27 - Hull (a)
March 6 - Sunderland (h)
March 13 - Stoke (a)
March 16 - Wigan (a)
March 20 - Wolves (h)
March 27 - Chelsea (a)
April 3 - Bolton (a)
April 10 - Everton (h)
April 17 - Portsmouth (a)
April 25 - Birmingham (h)
May 1 - Man City (a)
May 9 - Blackburn (h)

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/your-complete-top-four-guide

Можно е се да се случи до крај има уште многу додека да заврши оваа кошмарна сезона...

За натпреварот со Man. City сум оптимист и мислам дека ќе извлечеме добар резултат. Само ме загрижува фактот дека во UEFA Europa league, Benitez ги користеше Aquilani и Riera за со Man. City најверојатно да ги игра Lucas и Maxi, а искрено и неверувам (познавајќи го Benitez) дека Babel ќе биде во стартниот состав.

tocno taka brat....se e mozno..aj da vidime sto ke se sluci....inaku moe mislenje e deka ne samo sto ne e potrebno da doaga jovanovic tuku i maxi i el zar da si se fatat za raka i da gi nema od anfield...ako veke se kupuva nekoj neka bide nekoj klasa igrac...moze na primer podolski..pred 2-3 godini bese najdobar mlad igrac no bese zapostaven vo bayern..kako i da e maxi jovanovic i el zar -out i nekoj dobar napagac -in

tocno taka brat....se e mozno..aj da vidime sto ke se sluci....inaku moe mislenje e deka ne samo sto ne e potrebno da doaga jovanovic tuku i maxi i el zar da si se fatat za raka i da gi nema od anfield...ako veke se kupuva nekoj neka bide nekoj klasa igrac...moze na primer podolski..pred 2-3 godini bese najdobar mlad igrac no bese zapostaven vo bayern..kako i da e maxi jovanovic i el zar -out i nekoj dobar napagac -in
Добро кога го виде Макси па одма аут??? 2 утакмици изигра човекот и 2те надвор од позиција и одма аут. Ја попрво би ги избркал Лукас, Нгог, Деген и остали дечки што се пробаа ама ништо не направија. Иначе не ми е јасно зашто ни еден млад играч освен да речеме Инсуа не искочи од младинската школа. Кели една утакмица изигра се повреди сега што се дешава со него??? Плесис исто така проба некоја утакмица па и него нигде го нема. Спиринг беше најавуван новиот Џерард ама некако не иде. А и не пратам со Немет што се случува во АЕК дали игра колку игра...

Добро кога го виде Макси па одма аут??? 2 утакмици изигра човекот и 2те надвор од позиција и одма аут. Ја попрво би ги избркал Лукас, Нгог, Деген и остали дечки што се пробаа ама ништо не направија. Иначе не ми е јасно зашто ни еден млад играч освен да речеме Инсуа не искочи од младинската школа. Кели една утакмица изигра се повреди сега што се дешава со него??? Плесис исто така проба некоја утакмица па и него нигде го нема. Спиринг беше најавуван новиот Џерард ама некако не иде. А и не пратам со Немет што се случува во АЕК дали игра колку игра...
decki vaka sega...ajde za maxi pak ipak...e sega....lukas mislam deka se podobruva a i potreben ni e ...kako rezerva..arno ama cicko beni go igra prva postava celo vreme...ngog ima potencijal ama seuste ne e covek za golemi natprevari...pacheco e podobar od nego na primer....degen moze slobodno da si odi...i drugar mu spearing so nego.....darby se pokaza kako odli4en ama mu se izgubi tragata(mnogu normalno koga benitez e menager) keli isto taka....a od demien plesis odamna krenav race...vidov deka deckoto e dobar ama dodeka e benitez e menager nema da go igra prva...inaku plesis e podobar od spearing degen leiva zaedno

tocno taka brat....se e mozno..aj da vidime sto ke se sluci....inaku moe mislenje e deka ne samo sto ne e potrebno da doaga jovanovic tuku i maxi i el zar da si se fatat za raka i da gi nema od anfield...

За Maxi уште неможам да кажам што е и како е, има многу малце одиграно уште не е уклопен во тимот ама мислам дека ке ни биде од корист за пополнување дупки бидејки може да игра на повеќе позиции а и е безпари...

Degen ќе си оди летово тоа е сигурно. Kelly после повредата со Lyon на тренинг повторно ја обнови повредата и дури пред недела-две се врати на тренинг. Plessis i Spearing едноставно неможеа да се пробијат во првиот тим заради ситуацијата во која се наоѓаме, единствена шанса им е Europa League како што вчера доби шанса Pacheco. Nemeth по добриот старт во AEK доби една лоша повреда и незнам точно ама мислам дека уште се нема вратено од повредата.

Значи се на се оваа сезона е една од најмалерозните од кога навивам за Ливерпул. Ама највише ми е криво за Торес баш сега му ја читам книгата My Story и многу ми е жал. Таков талент ама толку проблеми со повредите. Една сезона не ја изигра како што треба... И Роби Кин што го продаде леле оваа сезона можеше да ни го извади газот на многу натпревари. За Нгог измислен играч ако ништо повеќе

Значи се на се оваа сезона е една од најмалерозните од кога навивам за Ливерпул. Ама највише ми е криво за Торес баш сега му ја читам книгата My Story и многу ми е жал. Таков талент ама толку проблеми со повредите. Една сезона не ја изигра како што треба... И Роби Кин што го продаде леле оваа сезона можеше да ни го извади газот на многу натпревари. За Нгог измислен играч ако ништо повеќе

Е да :toe: ... А од кај ја најде My Story btw ?

Torres и Johnson на посебен тренинг:

96786866.jpg

96786871.jpg

Е да :toe: ... А од кај ја најде My Story btw ?
Ми ја донесе женската за роденден и ја пратиле од Германија мислам дека со автобус преку роднини. Ми објаснуваше не ја пратев баш ама ако те интересира можам да се распрашам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom