Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
so kogo na pobeda? so Lucas? odednas stanvte optimisit so lucas vo sostavotzalno e ......zalno.....ke si puknam od maka koa gledam kakva igra imame ........kako so 10 igraci da sme.......sreka sto ngog ne igra
Мора да се тешиме што да правиме...
За утакмицата.Многу мутав фудбал
fala...iako ne me izraduva bas so ovie informaciiБабел не покажа речиси ништо изгледа тој се испукува во 15 минути и после ништо со полиција да го бараат нема да го најдат :uvo: Лукас како и секогашнезнам како беше статистиката но не видов ниту една сериозна шанса.
Единствена светла точка беше одбраната која што горе долу добро се снајде, а и при корнери се посигурни за разлика од првата полусезона.
Прва измена беше Бенајун (недоволно опоравен) на местото на Макси од кој што немаше ни трага ни глас,втора измена Торес на Бабел и трета Аквилани на Кајт.
Само едно не ми е јасно зошто Риера не добива шанса?
ja ednas kazav za maxi...i si stojam na toa deka e tapa igrac....leiva e uzas...ngog ne e dovolno dobar...degen e..degen...spearing = nisto....a ovoj jovanovic = voronin - kezman( mateja kezman onoj u chelsea so igrase)..za babel ne znam..moze treba pocesto starter da bide ..isto kako aquilaniУ право е Рафа што не го пушта Бабел прва поства, добар е за последни 15 мин. а за Лукас немам зборови више.... а и Макси иако има малку утакмици одиграно, тапа е. А и на лето ке добиеме уште еден Макси (Јованович) ајт позз
e pa ajde dokazi mu na benitez.....leiva ta leiva...izgleda leiva mu e privatna ku4ka na benitez.....verojatno ni treba nov menager....ajde neka dojde nekoj sopstvenik nov i da vovede red i kontrola .... nekoi informacii????Ne zaboravajte deka se znaese deka ova ke bide tesko gostuvanje , city se jaka ekipa i ja duri mislam deka treba da se zadovolime so bodov u momentalnava situacija.
Dobro e sto odbranata povtorno ni e cvrsta kako sto bese lani , i mislam deka sega imaat i pogolema samodoverba pri ufrleni topki.
Nego Babel ako me prasuvate mene e tip na igrac sto se ufrla negde u 65ta minuta i ima 25 minuti asalno da se raspuka.
Najgolem problem godinava(toa ubavo se vide denes) e nedostigot na kreativnost , ednostavno bez Xabi u sredinata nema koj da pusti topkata nanapred na mascherano i lucas pasevite pola im se nanazad. Ednostavno dvajcata se ist profil na igrac( razbivaci ) i nemozat da funkcioniraat zaedno vo sredinata.
A riera kolku sto znam ne bil fizicki najpodgotven i zatoa Rafa resil da mu dade sansa na Babel. Kako i da e ne ocekuva lesen raspored i mislam deka so 3,4 pobedi po red ke se zgolemi samodoverbata i ke gledame mnogu podobra igra od CRVENITE... Kako da go nema pobednickiot mentalitet sto go imase lani , kao da se zadovoluvaat so remi....
Vo iscekuvanje na podobri denovi , da se podsetime na "STARITE DOBRI VREMINJA" :smir:
Овие беа времињата ваши, признавам не декласиравте тогаш, ама сега мислам дека дури е на чело Бенитез, ова нема да се повтори. А и ние не сме тие истите од тогаш![]()