- Член од
- 3 август 2009
- Мислења
- 178
- Поени од реакции
- 2
Прочитав дека бенито има уште 2 мил фунтиhttp://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N165436090817-0915.htm
Ко ги прочитав првите 4 5 пасуси почна да ми се плачи, аман веќе нека напрат нешто нека купат некој играч нека дат пари, ебаве сопствениците ебаве Бенитез, голема нерва ме фаќа таман кога се подобривме кога стигнавме втори со 3 бода зад првиот и со неверојатна игра тие ја посраја работата. И ако дај 11 милиони за уште еден одбранбен играч можи слободно цело раководство да ја фаќа вратата пичка му мајчина.
Одбрамбениот играч се вика аморебиета и од каде 11 мил фунти?има уште цели 2 за трошење нема шанса да го купи него а за овај мифсуд од кај разбра дека е робусен?тој е висок 1.64 и е стварно добар ама не сум сигурен дали е добар за во ливерпулСеди.Единица.Се гледаме во Јуни...
Бенитез е заинтересиран за одбранбен играч на Атлетик Билбао за кој е спремен да плати 11,5 милиони евра.Аман само во одбрана ли ќе зимаме.А вооедно и Барселона тргнува по Алберт Риера...
Преку мокриов ми е од шпанциве.Ви беше таму ви играше во Еспањол не го приметивте сега шо сакате?