Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Здраво. Јас сум Филип од Куманово и сум голем фан на Ливерпул. Се надевам дека оваа година сите фанови на црвените ќе се радуваат на прекинување на постот у ПремиерЛигата иако лошо ни тргна. Поздрав до сите фанови на Ливерпул на форумов.

поздрав и до тебе =)

добро ни дојдовте фанови и убеден сум дека ќе донесеме барем една титула на енфилд оваа сезона

Лошо тргна против Тотенхем но денес мислам дека Ливерпул ќе се покаже во вистинско светло против Стоук.

Може нема врска со темава баш ама да се пофалам си стаив тетоважа каква што има Торес на левата рака.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Покасно ќе стаам и некоја слика

Кажи како да стаам слика од комјутер на форумов

Добра тетоважа си стаил, колку те кошташе ако не е тајна? :)
Ја веќе година дена планирам на истово место да истетовирам "ynwa", па ме интересира колку би било.

А за грков додека не кажат на официјалната ништо не е готово, за неколку утакмици додека не се врати Шкртел добро би ни послужил.

Вечер со Стоук само силовање :) , се друго е неуспех.:toe:

The Reds XI in full: Reina, Insua, Johnson, Ayala, Carragher, Mascherano, Lucas, Benayoun, Kuyt, Gerrard, Torres. Subs: Cavalieri, Dossena, Voronin, Riera, Ngog, Babel, Kelly.

Ме бендиса то шо Бенајун е во стартните 11, другото е очекувано со то шо Шкртел не се опорави од повредата...

дали може некој да ми каже каде може да го гледам нетпреварот на нет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom