Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Финалето се игра на неутрален стадион ( значи еден натпревар ) е сега со оглед дека стадионот е однапред одреден тогаш може пример, Сампдорија или Интер, во зависоност кој ке оди понатаму, да се домаќини доколку на еден од нивните стадиони се игра финалето .
Лани така беше со Рома, кога Олимпико беше одреден за финалето во Купот каде се сретнаа Рома - Интер .

Е сега ,подобро за Лацио ке биде доколку Интер се пласира во финалето зашто уште од денес ке им биде обезбеден пласман во УЕФА Купот но за истото е потребно чудо, не за друго, Интер е лесно да постигне 3-4 гола на домашен терен, али не треба да прими гол а дуото Пацини - Касано е во одлична форма .

edit : И оваа сезона финалето е на Олимпико :) .

Нели требаше да се игра во Кина или Кореае таму некаде? така мислам дека прочитав пред некое време.

Инаку честитки за победата синока. Ја заслуживте и прекрасен гол на Зарате.

Нели требаше да се игра во Кина или Кореае таму некаде? така мислам дека прочитав пред некое време.

Инаку честитки за победата синока. Ја заслуживте и прекрасен гол на Зарате.
Aбе тоа е за Супер Купот, пред почетокот на сезоната, знам пред неколку години играа во Америка, тогаш се сретнаа Милан и Јуве .

Сепак Лотито требаше изгледа многу порано да им се закани на играчите со скратување на платите за да почнат вака да играат. Инаку до пред тоа едноставно како да ги болеше к*р дали ќе победат или не, за разлика од сега кога се гледа и по играта дека се борат многу. Нека продолжат така само, а Пандев нека се врати што побргу :)

Aбе тоа е за Супер Купот, пред почетокот на сезоната, знам пред неколку години играа во Америка, тогаш се сретнаа Милан и Јуве .

Ааа ок. фала за инфото. Знам дека читав дека ке се игра во Кина или Кореа некој италијански куп,мислев на обичниот куп ама значи Супер купот.

Значи финалето ке биде

Интер:Лацио/Сампдориа.

Честитки за фановите на Лацио за големата победа над ЈУБЕ..
Поздрав

Честитки за вашиот влез во финале и со среќа со Сампдорија кога веќе не влезе Шинтер.

Ааа ок. фала за инфото. Знам дека читав дека ке се игра во Кина или Кореа некој италијански куп,мислев на обичниот куп ама значи Супер купот.

Значи финалето ке биде

Интер:Лацио/Сампдориа.

Лацио - Интер/Сампдорија зашто Лацио се веќе пласирани... :smir:

Koga se igra finaleto ?
Se igra na 13 maj na Olimpiko LAZIO sto se veli bi mozelo da se narece i domakin pa taka podrskata ke bide daleku pogolema. Iako vcera site vidovme navivacite na sampdoria napravija odlicna atmosvera nekade okolu 12000 navivaci vo milano pa se ocekuva golema brojka i vo rim.Ako LAZIO igra ko sto igrase ko so genoa,roma,i dvata kup meca so juve so sigurnost ke bide sampion FORZA LAZIO

Se igra na 13 maj na Olimpiko LAZIO sto se veli bi mozelo da se narece i domakin pa taka podrskata ke bide daleku pogolema. Iako vcera site vidovme navivacite na sampdoria napravija odlicna atmosvera nekade okolu 12000 navivaci vo milano pa se ocekuva golema brojka i vo rim.Ako LAZIO igra ko sto igrase ko so genoa,roma,i dvata kup meca so juve so sigurnost ke bide sampion FORZA LAZIO

Лацио ќе биде на свој стадион но нема да се рачуна ко домаќин, картите ќе се поделат меѓу тимовите пола-пола

LAZIO-atalanta ocekuvam pobeda na LAZIO da se prodolzi so pobednicka seria,so igra kao prethodnite nekolku meca bez gajle ke se sovlada atalanta.

Лацио докажа дека победите против Џенова и Јуве беа чиста случајност. Загуби од Аталанта, на домашен терен со 0-1

Лацио докажа дека победите против Џенова и Јуве беа чиста случајност. Загуби од Аталанта, на домашен терен со 0-1

Јас сепак мислам дека Лотито е тежок местач :tapp:

Ако не е до тоа, тогаш продолжува старата приказна... Не можат да врзат повеќе од 3 победи по ред, нема константност во формата... :tapp:

Ццццц што е ова бе?! Да ти се пљукнем у тимот, губи од Аталанта дома :tapp::tapp:

BEZ ZEZANJE ili ovde nekoj mesti sto se po mi e verovatno ili neso ne e vo red so ovoj tim nz epten sum razocaran ova ke bide ajde sega spanje do 13maj.

Се трудеа момците, колку што можеа изиграа, ама Интер беа подобри. Само не ми е јасно кој му беше филмот на Роси со оној копачот Дел Неро и со Сивиља како десен бек... :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom