Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја чест за Curva Nord на вчерашниот меч, пред почетокот декорацијата ја посветија за Габриелe Сандри, починатиот фан на Лацио што загина минатата година од '' залутан '' куршум .

img_828810.jpg

Gabriele - Sarai sempre con noi / Габриелe засекогаш ке остане со нас !

Друг интересен момент од вчера беше кога малата група фанови на Лацио во еден момент почна да пее 'chi non salta rossonero è' ( Кој не скока е Росоњер ), па цел стадион им се придружи :) .

Браво дечки браво, очекувам и гол од Пандев... добро движење...супер игра со Зарате ... браво...само да победи Лацио :smir:

kaznata odma stigna posle toa sto Pandev promasi,1-1
Или, Кастелаци одбрани, ударот и не беше така лош, али предвидлива беше страната на која ке шутира, башка, супер интервенција .

Forza Lazio !

Абе на нет ја гледате ? Гледам на тв не ја дават ...

Убав гол на Зарате јак шут исто и Пандев имаше 100 постотна шанса али штета ја фати Кастелаци,и во следниот напад го примија !

Касано како паѓа цело време ццц

ajd da se nadevame deka vo prodolzenieto Lazio ke go dobie natprevarot,samo i Sampdorija se pokaza kako tvrda ekipa....

Честито титула - после изведените пенали.

BRAVO BRAVO BRAVO . . . . дојдоа и 5те минути слава за Муслера во кариерата, а и овие лиглињава од Џенова, освен добра лекција за драма и ништо друго не понудија .
Прв трофеј на Пандев во Италија, а ?! :vozbud:

Ај честита титула :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Честито титула, нека се множат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom