Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Абе овој одамна се знае не е ништо ново, е сга дали некои се правив будали и/или знаев дека ништо нема да ги се деси, тој е друга работа...

Муда мои што ќе ги суспендирав, па тој е едно исто све, КФМ, Мзт, Соколи, Вмро, исти курац друго паковање :D

А за што да ги суспендираат МЗТ? Кој друг клуб од АБА лига е суспендиран? И тие ли клубови се под капата на ВМРО или СДСМ? Доста мешање политика во било која одлука за или контра МЗТ. Без лоша намера ама да те прашам водечките луѓе на Куманово дали се директно поврзани со политика или се група на ентузијасти кој што ја сакаат кошарката (ма немој молим те). Во секој ебан клуб во државава има еден политичар што стои и дава средства за истиот. За жал, така било и во блиска иднина ќе биде, се додека не дојде некоја „ЦЕДЕВИТА“ (на пример) и си уложи со свои средства.

А за што да ги суспендираат МЗТ? Кој друг клуб од АБА лига е суспендиран? И тие ли клубови се под капата на ВМРО или СДСМ? Доста мешање политика во било која одлука за или контра МЗТ. Без лоша намера ама да те прашам водечките луѓе на Куманово дали се директно поврзани со политика или се група на ентузијасти кој што ја сакаат кошарката (ма немој молим те). Во секој ебан клуб во државава има еден политичар што стои и дава средства за истиот. За жал, така било и во блиска иднина ќе биде, се додека не дојде некоја „ЦЕДЕВИТА“ (на пример) и си уложи со свои средства.

Ја нигде не спорам дека Куманово е СДСМ клуб. Јас сум свесен у тоа дека ако нема човек од политиката во нашите клубови они не можат да постојат, само разјаснувам дека у блиска историја КФМ никад нема да ги казни Соколи и Мзт, јер наредбите идат од горе.

Ne e problem ABA, problem e Evrokup. Toj sa cisti gluposti FIBA - Evroliga, pod pritisak se otkazasva edn kup ekipe, ce mora i MZT da se otkaze... pederska rabota od stranu na FIBA...

Проблем е ќе потпишев ли слепци још некога играча, Живковиќ још ли е на пробу, Јањушевиќ испадна ли од комбинацијуа, још едн центар има ли на пробу?

[/DOUBLEPOST]
нешто смеемо се кумановац, туј му фамилија, а овија слепци јутре га потпишев како одговор на тој дека ни фали висина у рекет :D[DOUBLEPOST=1474413582][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 156659
@ColdSky @Captain Clutch како ќе биде сга предавник, уроше пуши кур или ипак ќе му чукате руке :D :bravobe::icon_mrgr::cuc::aplauz::brlav:
АЦЛ му посакују од све срце и да умре од рак.
Мој Партизан оваквога дудука никад не е имаја.

МОРЕ ХЕЈ,КЕ ГО ИМА ЛИ ДАНАС ПРЕНОС КУП?

Проблем е ќе потпишев ли слепци још некога играча, Живковиќ још ли е на пробу, Јањушевиќ испадна ли од комбинацијуа, још едн центар има ли на пробу?
Тачно, боли ме мене стојко за Еврокуп и МЗТ, потпишуемо ли ми још некога или толко беше?

14445991_10208406310048674_2855573306471798472_n.jpg

Само добар ладан нес у паб е битан, Мамиш преговара с'с Цанета да доведе некога ортака... :icon_mrgr:

14390726_542367142637717_3375100104742862242_n.jpg

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

СПИЕШ ЛИ МИРНО ВЕЛИЧКОВСКИ НИНО??? :D

@TGTBF НЕК ГА СЕ БАБА БАБА ЦАНА И ГОСТИЛНИЦА ДОМА ПЛАШЕ!!

Последно уредено:
Која фарса е овој, МЗТ ќе га суспендирав од лигу некои месец два док да испаднев од Еврокуп и после ќе гу тргнев суспензију пред да почне лига, зашто нели тга МЗТ нема да игра у Еврокуп (да не се сфатимо лошо, да ги ебу крв на ФИБУ)

Не бе остануемо сс овј ростер гарант, можда још едн играч само да потпише и више никој зашто смо мизерни :)

@ColdSky како папарацо си брат, овија што ги ловив Цецу, ЈК, Бубамару и слични по БГ ти такој по Куманово :D Нели гледаш уведуе га у прав ритам што га има едн просечан кошаркар на Куманово, Паб-Помодоро-Револушн-Спејс :D

:свиркам: :свиркам:

Соколи сс доста добро засилување, доста големо искуство и за наши простори квалитет :)

Кожув нешто наши играчи, курци палци па ги текна на Врбу и Игора кој ќе се расправља сс стоку македонску па си земасва 7 странци и глумив сга некој МЗТ од лани :D

Mамиш данска преговараја сс Дујковиќа :D

Соколи сс доста добро засилување, доста големо искуство и за наши простори квалитет :)

Кожув нешто наши играчи, курци палци па ги текна на Врбу и Игора кој ќе се расправља сс стоку македонску па си земасва 7 странци и глумив сга некој МЗТ од лани :D

Mамиш данска преговараја сс Дујковиќа :D
dff9a3fb96f373ed8e575012a59258e4.jpg

0b2d531f971733e2136a5354f57da9f8.jpg

Спаваш ли мирно Лалиќу Јуре? :D

Ете ви кумановац што ќе има минутажу немате право на збор сга хахаха

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom