Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Кладу се дека е следеќо засилување :D ај мож ќе покаже нешто у нашу лигу :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Мекнил/Матијашевиќ
Абрамовиќ/Главчев?
Пековиќ/Ѓурасовиќ
Мијовиќ/Гоцевски
Зекавичиќ/Кромидка

Кожув од сенку склопи много добар тим, Игор ќе ги спреми доста добро кондициски, имав ротацију од 9-10 играча, овија ќе се убивав од трчање...доста добро делуе на хартију, е сг странци зависи што квалитет су...

Ако се покаже у Земун може татко му и у Партизан да га прогура....за 20 000 евриќа на пример :P

презакажале гу сигал - куманово за у декември... требаше да играмо на 4ти октомври сас њима..

Томе дава 30 сома на Партизана спонзорство, тамн ќе му даде и едн голем талент на Партизана, татино мезимче:icon_mrgr:

Ќе има ли некој вечер од форум у Јане?

Томе дава 30 сома на Партизана спонзорство, тамн ќе му даде и едн голем талент на Партизана, татино мезимче:icon_mrgr:

Ja sakam da idu ama nemam prevoz za nazad

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Ке има ке има, 1 авто идемо фул

Ништо требаше да иду ја ама не сам у можност за днс здравје јутре иако сумњам дека имамо шансу, не само што су доста појаки него и ми немамо ниедну утакмицу до сга...

Иначе овај сезона ќе биде најнеитересна у поглед на тој кој ќе биде шампион не дека до сга беше неизвесно ама МЗТ ќе си игра кур сс свите не е имало појак состав куде нас до сга...
Што се однаса у Еврокуп мислу дека ќе играв 2-3 четвртине добри ама у едну ќе гу засерев пошто не верују много у овога Рајковиќа.
У АБА лигу ги предвидују 6 место .

Јаки МЗТ нема што. А и не е чудно сс толик буџет. Али едн странац да напушти раду добру понуду и некој да не е у форму може да настанев проблеми. Јебига, знаесмо дека ќе имав милионски буџет и очекивано беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom