Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
89e02bcf58735498a5b0399b5f9c2b75.jpg

Један је Жељомир Обрадовиќ

http://www.gol.mk/kosharka/kumanovo-bez-nitu-eden-test-na-megdan-na-sokolite-vo-superkupot

http://ekipa.mk/ekipite-ke-se-voigr...zt-skopje-ke-ja-brani-titulata-vo-superkupot/

http://sportmedia.mk/kosharka/domas...-skoro-spremni-no-super-kupot-mozhe-da-pochne

„Ние сме на почетокот на подготовките и вчера го имавме и првиот кошаркарски тренинг. Доцна започнавме и се уште сме во фаза на формирање на ростерот. Немаме зад нас пријателски натпревари и ќе одиграме натпревар најдобро што можеме. Карпош Соколи е убава можност да ги видиме новите засилувања кои ги донесовме и колку ќе можат да парираат против екипа која ќе игра во АБА лигата“, вели тренерот на Куманово, Марјан Србиновски.

Овија Соколи сс овј ростер су смешке за АБА лигу, ја мислеше ќе донесев барем још 2 играча они ќе бидев изгледа Левски 2...

Од другу страну па за нас моментално су не уиграни, преиграни... :D :D

Ќе има ли право тј србенда што е на пробу да игра против Соколи?[DOUBLEPOST=1474376932][/DOUBLEPOST]Капитен у Апекс ли е земаја слободан дн да се одмори?

Капетане дали требаше да га соберемо Бешовиќа пред Струмицу??

Пецарош или Терико Вајт, кое е твое мислење? Партизанштина или мачка у џак???
Не бе какв Бешовиќ мекушан.
Пецарош увек,мада ТВ е језив играч и далеко е од мачку у џак.

Што не си ми купија карту за РАБ-ФЕН!?

СА КОСОВА СИ ПАРЕ УЗЕО,4 ФИРМЕ СИ ОТВОРИО...

Не бе какв Бешовиќ мекушан.
Пецарош увек,мада ТВ е језив играч и далеко е од мачку у џак.

Што не си ми купија карту за РАБ-ФЕН!?

СА КОСОВА СИ ПАРЕ УЗЕО,4 ФИРМЕ СИ ОТВОРИО...
Абе у нашу лигу какв такв ќе прави разлику...

НА ВЛАСТ ТИ ОСТАЈЕШ СВЕ ПОТПЛАЌУЈЕШ, У ЗАТВОР ИДЕШ БРЗО ВИДЕЌЕШ...

Много слаба утакмица сс Антверп, Новица преко лето пуштија стомачину како мене, мрсљак у пизду матер. Али верују дека у март ќе е у топ форму.

f45a177684322605c06a99a6a135a65f.jpg

Класик на 20-21ви век.

ти кажа, ама он веќ 2 месеца има нов тим :D
Не сам ни приметија да ти кажу право :D

Много слаба утакмица сс Антверп, Новица преко лето пуштија стомачину како мене, мрсљак у пизду матер. Али верују дека у март ќе е у топ форму.

Класик на 20-21ви век.

Чекај куде нас увек се полако пали машина, мада држава повише на нас ни дава, него на вештачки клубови

Иначе Дујковиќа га виде у Куманово. Случајно? Не би кажаја[DOUBLEPOST=1474412193][/DOUBLEPOST]
ти кажа, ама он веќ 2 месеца има нов тим :D
Не сам ни приметија да ти кажу право :D

Класик на 20-21ви век.

Чекај куде нас увек се полако пали машина, мада држава повише на нас ни дава, него на вештачки клубови

Иначе Дујковиќа га виде у Куманово. Случајно? Не би кажаја

Ма знам, малце да ве потпалу :P Сеќам се како дете цело лето по Куманово висеше :D

Мора да ги испоштуе кафане од куде што потекнуе иначе не знам што се чудесте дека човек бија боем, кафанџија па од Куманово е нас освен за кафану за друго не не бива

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

нешто смеемо се кумановац, туј му фамилија, а овија слепци јутре га потпишев како одговор на тој дека ни фали висина у рекет :D[DOUBLEPOST=1474413582][/DOUBLEPOST]14364911_10155003960236686_6770318938003326349_n.jpg
@ColdSky @Captain Clutch како ќе биде сга предавник, уроше пуши кур или ипак ќе му чукате руке :D :bravobe::icon_mrgr::cuc::aplauz::brlav:

Муда мои што ќе ги суспендирав, па тој е едно исто све, КФМ, Мзт, Соколи, Вмро, исти курац друго паковање :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom