Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Мијатовиќ ако се извини на публику може ако не ке га исвиркуемо нон стоп

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Хххх мијатовиќ
Доста р'ка играч
Него сс овој ако искочи затвара се простор за бокита кој за мене е боље решење.
Иначе да некој центар имало на пробу лука некој.
А и блиско до кам-бек е милан јањушевиќ.... ( требаше нешто ново ) и брчков још у игру бија

Мијатовиќ ако не се извини јасно и гласно ќе биде пцуен од мене сваку утакмицу.
Јанушевиќ би било катастрофа боље затвори ростер и до јануари играј сс младинци куде ти фали играч

Немамо паре људи, овој е нешто што се е извлечело ситно од мали фирме, избори су следеќу годину...

Јас колку што знам потпиша во Романија, Динамо Букурешт !

Sent from my Iphone
Пропаднаја договор, најверојатно јутре ќе објавив дека потпишаја (т.е. у овј момент мислу дека све е договорено)

Трајковски зима дупло поголему плату од Мијатовиќа, иначе не ми е јасно зашто да се извини кога е навредија? Или тој што не трпаше па си славеше сс екс-тим?[DOUBLEPOST=1473891137][/DOUBLEPOST]да се разберемо и мене ми е много одвратан како појава, ама па нели треба замена за Вулета :D

Последно уредено:
Хххх мијатовиќ
Доста р'ка играч
Него сс овој ако искочи затвара се простор за бокита кој за мене е боље решење.
Иначе да некој центар имало на пробу лука некој.
А и блиско до кам-бек е милан јањушевиќ.... ( требаше нешто ново ) и брчков још у игру бија
Кажа ви ја ке се потпише играч много добро познат на кумановску публику. А Данило још само потпис да га стави се чека.

Кажа ви ја ке се потпише играч много добро познат на кумановску публику. А Данило још само потпис да га стави се чека.
Озбиљно ли е овој сс Јањушевиќа? Па човек троши 2 милиона топке по утакницу... боље некое дете да игра него ли њега да га доведуемо :/

Него дај ако враќамо играчи боље да га вратимо Мишковиќа, ќе игра за мале паре и доста ќе помогне кд се работи за скок :)

На кога бе и зашто има да ви се извинуе?Да не ви е украја нешто од дома или удрија некога?

Ја сакам такви играчи,дрски,што увек улегнев у конфликт сас противничку публику.

Одличан играч,топ појачање:zver:

Јањушевиќ е испушена цигарета,нема потребе за њега.

На кога бе и зашто има да ви се извинуе?Да не ви е украја нешто од дома или удрија некога?

Ја сакам такви играчи,дрски,што увек улегнев у конфликт сас противничку публику.

Одличан играч,топ појачање:zver:

Јањушевиќ е испушена цигарета,нема потребе за њега.
Капетане, дали е истина дека док си бија на одмор, сретнаја си га Кешеља и убедуваја си га да му биде back up на Караколевога???

Капетане, дали е истина дека док си бија на одмор, сретнаја си га Кешеља и убедуваја си га да му биде back up на Караколевога???
Легенда вика дека Кешељ га убедуваја капетана да му даде благослов да дојде да заигра у Куманово :D

Братка ја кажа за мене дека ќе га пцују не значи дека мораш и ти, мислу дека се е понашаја како гадно створење што и е спрема публику сс тија извици и курчења сс поглед накуде нас и тој нема да му га забраву правеше тензију увек

Колко паре толко музика. Јањушевиќ е ок решење ако е у форму, поентер е дечко, што да не сакате Вуле да се врати место њега? :D сс њега, Живановиќа, Курчу, Јањуш, Мачки, Брчков и евентуално странац нели бија на пробу смо тнки али ок. Клупа Караџа, Караколев...склепамо нешто :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom