- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.455
- Поени од реакции
- 6.026
Мијатовиќ ако се извини на публику може ако не ке га исвиркуемо нон стоп
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас колку што знам потпиша во Романија, Динамо Букурешт !Мијатовиќ ако се извини на публику може ако не ке га исвиркуемо нон стоп
Пропаднаја договор, најверојатно јутре ќе објавив дека потпишаја (т.е. у овј момент мислу дека све е договорено)Јас колку што знам потпиша во Романија, Динамо Букурешт !
Sent from my Iphone
Кажа ви ја ке се потпише играч много добро познат на кумановску публику. А Данило још само потпис да га стави се чека.Хххх мијатовиќ
Доста р'ка играч
Него сс овој ако искочи затвара се простор за бокита кој за мене е боље решење.
Иначе да некој центар имало на пробу лука некој.
А и блиско до кам-бек е милан јањушевиќ.... ( требаше нешто ново ) и брчков још у игру бија
Озбиљно ли е овој сс Јањушевиќа? Па човек троши 2 милиона топке по утакницу... боље некое дете да игра него ли њега да га доведуемо :/Кажа ви ја ке се потпише играч много добро познат на кумановску публику. А Данило још само потпис да га стави се чека.
Капетане, дали е истина дека док си бија на одмор, сретнаја си га Кешеља и убедуваја си га да му биде back up на Караколевога???На кога бе и зашто има да ви се извинуе?Да не ви е украја нешто од дома или удрија некога?
Ја сакам такви играчи,дрски,што увек улегнев у конфликт сас противничку публику.
Одличан играч,топ појачање
Јањушевиќ е испушена цигарета,нема потребе за њега.
Легенда вика дека Кешељ га убедуваја капетана да му даде благослов да дојде да заигра у КумановоКапетане, дали е истина дека док си бија на одмор, сретнаја си га Кешеља и убедуваја си га да му биде back up на Караколевога???