Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Дали ви мислите дека сс 250.000 евра буџет ќе му парирамо на Мзт с'с 1.3 милиона евра буџет?
А зашто па да не? Па на њима сваку годину буџет ги е куде куде поголем од наш, ништо ново не е тој. А на крај краева мислу дека ми и немамо буџет него такој од месец за месец...

Последно уредено:
А зашто па да не? Па на њима сваку годину буџет ги е куде куде поголем од наш, ништо ново не е тој. А на крај краева мислу дека ми и немамо буџет него такој од месец за месец...
Лани беше друга приказна и они немасва толко паре,около 500-600.000 овуј годину е све друго...

Дај боже да грешу ама они ќе доведев још 3 играча екстракласу...тешко дека ќе може да се р'вамо с'с њима, па они лани у Скопје бесва минимум 15 разлику увек бољи од нас, среќа Јончевски е такв болид па ни се прилагодуеше на нашу игру...

Ај здравје ќе видимо, нека попунив наши паметно ростер а за друго здравје...

МЗТ овуј годину ќе има најјак буџет у историју на нашу кошарку такој да треба да су тешки пациенти да донесев лоши играчи па да кажемо имамо шансе на домашан терен

http://www.fibalivestats.com/u/BUL/304944/index.html

Јаки Бугари много :) Курчо 3 поена и 5 фаула.... Мачки и Караџа епизодисти, овј Босанац с'с Кумановско потекло 5 поена и 10 скока за 14 минута на паркет, солидно

Лани штом не освоивте титула , годинава ич, МЗТ според сите шпекулации ке биде барем за дупло појак од лани.

Од нас Соколи ке е доста појак,а да не зборимо за Мзт.

Од нас Соколи ке е доста појак,а да не зборимо за Мзт.
Капетане од како се запосли нема те на тему мењаш га друштво од форум за базен не ти е убаво тој
П.С за 50че да не пуштиш преко ред ?

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Да де, Соколи и лани бесва појаки. Не викам дека ќе бидемо шампиони, али ако се наредив коцке зашто и да не. Полка сс МЗТ - правив јак тим, али не значи дека су непобедљиви. И ја беше убеден дека Голден Стејт ќе биде шампион.

Да де, Соколи и лани бесва појаки. Не викам дека ќе бидемо шампиони, али ако се наредив коцке зашто и да не. Полка сс МЗТ - правив јак тим, али не значи дека су непобедљиви. И ја беше убеден дека Голден Стејт ќе биде шампион.
Само што Кавси имав играчи како Ирвинга и Леброна а ми немамо xD

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom