Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Симоновски па повреден значи добро било тој што потпиша за МЗТ овакој ке зафаќаше место док да се врати у ритам

Каква е ситуација, некои барем шпекулације?

Крвав је то лебац нема социјално нема топли оброк... :D

Скаутирамо ватерполисти у Рио сг, правимо јаку екипу у Ватерполо што ке конкурира за ЛШ:icon_lol::icon_mrgr:

Такој е, нека играв деца :D Још не ми е јасно што е план, пошто Бокица гарант не е потпишаја да игра сс деца или за слаб тим. Обеќале су му нешто, само питање е дали што и дали ќе се оствари. Ајде нек се огласи Никола на овуј тему, нели појачања ќе имаше овуј недељу? :D

Сга се јави проблем зашто Бокица е на 5,5к.... мое лично мислење е дека ако тј Трајковски зима толко месечно, зашто едн Костоски да не земе исту суму, според мене поважан играч у тим нема од њега али управа му нуди 1к мање...

И ја би му даја толко. Али ипак, нема шансе Бокица да е потпишаја ако е знаја дека нема паре и добар тим. Сигурно су му обеќале добру екипу, плус ако има још некој спонзор...мора да га потпишев Ацета, нека га шутнев еве Караџу или Мачкита и те ги паре. Или нека се најдев на пола пут за 5к.

Подобро нека ротира едн од младинци него мачки ист ефект ќе има само што овија ќе собирав искуство

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Па како гу изигра Јанески претходну сезону, онј Ненад туј негде ќе изиграше дечко да доби минутажу. А сигурно има Мачки 1.5к.

Последно уредено:
Па како гу изигра Јанески претходну сезону, онј Ненад туј негде ќе изиграше дечко да доби минутажу. А сигурно има Мачки 1.5к.
Потпишани Аце и Караколев

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Такој е, нека играв деца :D Још не ми е јасно што е план, пошто Бокица гарант не е потпишаја да игра сс деца или за слаб тим. Обеќале су му нешто, само питање е дали што и дали ќе се оствари. Ајде нек се огласи Никола на овуј тему, нели појачања ќе имаше овуј недељу? :D
Требаше да потпише днска Костоски ама немам инфо, гледам на макбаскет објавиле колко е тачно незнам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom