- Член од
- 6 март 2008
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 424
Не, ама да почекамо да га склопив тим првоДали ви мислите дека сс 250.000 евра буџет ќе му парирамо на Мзт с'с 1.3 милиона евра буџет?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, ама да почекамо да га склопив тим првоДали ви мислите дека сс 250.000 евра буџет ќе му парирамо на Мзт с'с 1.3 милиона евра буџет?
А зашто па да не? Па на њима сваку годину буџет ги е куде куде поголем од наш, ништо ново не е тој. А на крај краева мислу дека ми и немамо буџет него такој од месец за месец...Дали ви мислите дека сс 250.000 евра буџет ќе му парирамо на Мзт с'с 1.3 милиона евра буџет?
Лани беше друга приказна и они немасва толко паре,около 500-600.000 овуј годину е све друго...А зашто па да не? Па на њима сваку годину буџет ги е куде куде поголем од наш, ништо ново не е тој. А на крај краева мислу дека ми и немамо буџет него такој од месец за месец...
Лани штом не освоивте титула , годинава ич, МЗТ според сите шпекулации ке биде барем за дупло појак од лани.
надам се не си озбиљан"boj ne bije svijetlo oružje, no boj bije srce u junaka"
Petar Petrovic Njegos
Капетане од како се запосли нема те на тему мењаш га друштво од форум за базен не ти е убаво тојОд нас Соколи ке е доста појак,а да не зборимо за Мзт.
Само што Кавси имав играчи како Ирвинга и Леброна а ми немамо xDДа де, Соколи и лани бесва појаки. Не викам дека ќе бидемо шампиони, али ако се наредив коцке зашто и да не. Полка сс МЗТ - правив јак тим, али не значи дека су непобедљиви. И ја беше убеден дека Голден Стејт ќе биде шампион.
Ми имамо пијандуре.Само што Кавси имав играчи како Ирвинга и Леброна а ми немамо xD
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Некој глта хемију некој домашну ракуМи имамо пијандуре.![]()