Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Овија у спин проваѓав га и Сител, Урош тражија исписницу, а јавно ги стави на знање дека ако се врати Мандиќ он си бега од тим, кои кретени. Утепајте се сви у управу. Циц пада на избори следеќи, Мандиќ биднуе градоначалник на град.

Овија у спин проваѓав га и Сител, Урош тражија исписницу, а јавно ги стави на знање дека ако се врати Мандиќ он си бега од тим, кои кретени. Утепајте се сви у управу. Циц пада на избори следеќи, Мандиќ биднуе градоначалник на град.
Кажа ја цариник ке га заебе и цица ке му гу земе фотељу хахахха ама не ги проваѓа овј спин сс сви ке ги успееше ама сс Уроша не затој што публика га сака тога човека и га цени не се прифаќа овој лсно, веќ се шири права прича низ град што е прав разлог :)

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Курчиќ и Курчо главни иницијатори на бунт против Михајловскога, плус наместива безброј утакмице у БИБЛ и можу да кажу дека ради њима гу нема БИБЛ у кладилнице,

Курчиќ главан виновник што се намава клан Луковски од клуб,

Курчиќ главан виновник што ќерка на цица ќе роди ванбрачно дете..... :sekc:

Овија на фан страну су најголеми педери, па бришев коментари... :D

@Drettica

Ајде појасни на брата од кога Курчиќа госпоѓица Дамјановска ке добие чедо?

Сви ми овдека,ако смо прави навивачи,симпатизери,још од следеќу утакмицу да ставимо дознање кој е добредојден у овј тим,а кој не е?
МАНДИЌУ пичко циганска по 30 коша просек да имаш,титулу да ни донесеш ке те пцују до 101 и назад све ти ебу мртво и живо.
Кој е овдека главан за трансфери,оној ли пиче курназче Младен,племе му ебу сељачко и чалмско?

Среќно на Уроша,какв год да е бија,мислу ван терен,човек е играја сас срце и знајаја е да поштуе публику,као и она њега.

Мирно ке спију,продужена саработка сас Мандиќа:vozbud:

Дечки требало е да се доигра сезона сс младинци ама ипак има некој ваљда што му значи овј ллуб па пробуев нешто да направив или па да исперев паре и да ни замачкав очи затој што управа е багра невидена

У среду у Јане позади нашу клупу ке седу, Мандиќу мисли му сестренце ке ти се наебу....

У среду у Јане позади нашу клупу ке седу, Мандиќу мисли му сестренце ке ти се наебу....
Немој Рамбо нисам те препозно ќеве ми[DOUBLEPOST=1449505503][/DOUBLEPOST]@Captain Clutch се зезам за Мандич велам дека е Курчич т.е зет на бос Циц

Немој Рамбо нисам те препозно ќеве ми[DOUBLEPOST=1449505503][/DOUBLEPOST]@Captain Clutch се зезам за Мандич велам дека е Курчич т.е зет на бос Циц
Извини дечко сс литературно Македонски ни ја тебе...

Чек чек дали тој некој кажа дека Мандиќ ке биднe цицов зет ? Хахахахах коцка - connecting people

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Дретикаааа биди озбиљан,заиста ли је имаја Мандиќ нешто сас туј плаву ќерку на Цица?

О боже,па ако при толко момци га изабереш Мандиќа онда....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom