- Член од
- 1 јуни 2008
- Мислења
- 1.321
- Поени од реакции
- 493
https://www.facebook.com/2743403026...4340302667059/711559272278491/?type=3&theater
БРАВО УПРАВА! ЛУЗЕРИ У УСТА ДА ВЕ ЕБУ!

БРАВО УПРАВА! ЛУЗЕРИ У УСТА ДА ВЕ ЕБУ!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажа ја цариник ке га заебе и цица ке му гу земе фотељу хахахха ама не ги проваѓа овј спин сс сви ке ги успееше ама сс Уроша не затој што публика га сака тога човека и га цени не се прифаќа овој лсно, веќ се шири права прича низ град што е прав разлогОвија у спин проваѓав га и Сител, Урош тражија исписницу, а јавно ги стави на знање дека ако се врати Мандиќ он си бега од тим, кои кретени. Утепајте се сви у управу. Циц пада на избори следеќи, Мандиќ биднуе градоначалник на град.
Немој Рамбо нисам те препозно ќеве ми[DOUBLEPOST=1449505503][/DOUBLEPOST]@Captain Clutch се зезам за Мандич велам дека е Курчич т.е зет на бос ЦицУ среду у Јане позади нашу клупу ке седу, Мандиќу мисли му сестренце ке ти се наебу....
Извини дечко сс литературно Македонски ни ја тебе...Немој Рамбо нисам те препозно ќеве ми[DOUBLEPOST=1449505503][/DOUBLEPOST]@Captain Clutch се зезам за Мандич велам дека е Курчич т.е зет на бос Циц