Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam da otide u MZT ili bilo koj drug mk klub, i da ni dade 25 komada plus 15 skoka i edno 5 banane da zalepi na trajkovskoga. Tolko mu bese prosek kude nas, iako neli e neprofesionalac. E sga ajde da vidimo ovoga novoga profesionalca centra dali ce moze barem pola od tj ucinak da ga ima....

Не може наша управа да се замара сс овакви играчи ми циљамо на НБА квалитет зарем ке се бламирамо сс овакви работе.... ЦИЦ И Војка крв да серете дебили

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Пиши пропала сезона чим ни отиде главан играч. Ке иде сг како човек ке си игра у Партизан нема да се замара сс дебили. Какв Мишановиќ замена, тј пропаднаја како муда низ исцепани гаќе...

Кажа ја убаво ми смо веќ радпаднати само још увек не знаемо, почетак на крај другари, не знам што ке ги заустави овија како су почнале. Исти .!. И вмро и сдсм бутав паре у џеб никој не гледа да направи нешто за општо добро, онија од мзт направисва приватан клуб а како што гледам и ми смо пошле по тј пут.

Кажа ја убаво ми смо веќ радпаднати само још увек не знаемо, почетак на крај другари, не знам што ке ги заустави овија како су почнале. Исти .!. И вмро и сдсм бутав паре у џеб никој не гледа да направи нешто за општо добро, онија од мзт направисва приватан клуб а како што гледам и ми смо пошле по тј пут.

Ја тебе туј ќе те корегирам, клуб е одамна приватан на малу групу људи им служи за играње кур само ми још не смо информирани. Џабе се лупамо у груди и ми туј на фан клуб и тија јадници 2000 душе што идев да гу гледав овуј бламажу :D

Ја тебе туј ќе те корегирам, клуб е одамна приватан на малу групу људи им служи за играње кур само ми још не смо информирани. Џабе се лупамо у груди и ми туј на фан клуб и тија јадници 2000 душе што идев да гу гледав овуј бламажу :D
У право си 100% за овој, врти сучи едно исто сивило у државу ни се дешава јебеш га. После се прашуев зашто нема публика па ке нема бе другарчиња не е никој будала да мрзне на ладно у салу за да гледа како правив будалу од њега.

У право си 100% за овој, врти сучи едно исто сивило у државу ни се дешава јебеш га. После се прашуев зашто нема публика па ке нема бе другарчиња не е никој будала да мрзне на ладно у салу за да гледа како правив будалу од њега.

Аеродромци га сфатива тој пред нас и се освестива, остануе ми да отворимо очи и нека си играв они за Цица и Банета, нека им чука руке циц :D

303253_2411853809670_2050895325_n.jpg

Јебе нe вади, Ганер :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom