Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Тој су детски работе како што пиша некој погоре како 4то оделенчиња. У свет на постари ствари су различни. Урош е ценет много свак центар што ке дојде доживуе пеитисак од публику да направи барем 50% ама не се прави тој такој, ретко кд се имав такви доминантни цњнтри у тим и се чував како црнка у око ама не и куде нас. Муабет на пола људи е у одредени ситуацие еии да беше Луковиќ туј ке гу закуцаше, да беше луковиќ туј ке му залепеше банану и слични изјаве на публику од трибоне што сам ги слушаја што докажуев колко се поштуе направено од његову страну за овј тим, он прерасна у мерило за центра и сга све под његов скор ке е тапа и без везе затој што стандард од њега поставен е висок другари и тој много.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Вечер у тим ќе можемо ли да ги видимо нови играчи?

Prenos nema, igraci svite novi sa registrirani i ce igrav, ukljucujuci ga i novo 217 cm visoko drvo.

Вечер е шанса на Течу да га здрма Ем-Зе-Те без тренера у сред Скопје :D

ќе има стрим од мкф... и сви ќе играв .. бш сакам да виду како ќе функционирамо сга.. боки ме интересира што ќе изигра

Још поважно, утакница ставена е у понуду на Моцарт!!! :D

Кој ке биде у рекет?
Боки,Петровиќ и Гузасти Јанески денс ке су ван 6,75:D
Ебем ти ТВ,па пренасава ли они некоју утакмицу до сга мајку ги ебу у пичку:facepalm:
Губимо измеѓу 20-27 разлике.

Кој ке биде у рекет?
Боки,Петровиќ и Гузасти Јанески денс ке су ван 6,75:D
Ебем ти ТВ,па пренасава ли они некоју утакмицу до сга мајку ги ебу у пичку:facepalm:
Губимо измеѓу 20-27 разлике.
Иди до Моцарт частив те 13,5 е граница за хендикеп...

Богами ке иду и такој имам нешто работу,бар ако ништо друго да изваду за новогодишно пакетче туборг или пак амстел,а успут нек има и за сникерс.
Фала:D
Надам се дека ке се врату за утакмицу,ако ништо друго за 2 полувреме,шоу на прокелавога мајмуна мора да се види:vozbud:

Пази сга овј нов центар ги доминира, статистика 30-20 сс 10 блокаде и одеднпут Урош у заборав :D Плус што Мандало и Капитен ќе се раскостив сс тројке - ипак не су се такмичиле кој ќе испали повише веќ месец дна :D Заебавам се, мож сам луд, али мислу дека имамо добри шансе :) Некако сам оптимист :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom