Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Какв Ракочевиќ ништо од тој хах ...
Ако су управа криви заради Мандиќа да си иде Урош ондак су глупи ко курац.
А ако си има понуду од страну подобру ондак добро логично дечко изгази поласезону без разлику на сви едн од најбољи играчи куде нас икад

Луковиќ ке е одтанаја да не га вратидва Мандиќа информација од прву руку 10000% сигурна, имаја понуде ама сакаја туј да остане за да освои сс Куманово нешто па после тој ке се види што како. И на управу ву е кажано или ја или он и управа избере Мандиќа.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Па нормално Мандиќа ќе га изберев, исту агенду имав да печалив од клуб а не како играчи и тренери што срце га давасва за успех на клуб. Мандиќ можда ги мести на овија Младена,Страшу и Цица да ебев нешто ако веќ у младост не су могале да се курчив :D

Луковиќ ке е одтанаја да не га вратидва Мандиќа информација од прву руку 10000% сигурна, имаја понуде ама сакаја туј да остане за да освои сс Куманово нешто па после тој ке се види што како. И на управу ву е кажано или ја или он и управа избере Мандиќа.

Не ти е нешто сигурна прва рука до тј степен, пишува у неколко наврата Урош никад у МЗТ, веќ гу наведуев како прву опцију.
Треба управа да се изјасни по овој прашање, треба некој да ги натера на такв корак. Ако е само фактор Мандиќ, треба да летив од тија гарантирани функције.

Не ти е нешто сигурна прва рука до тј степен, пишува у неколко наврата Урош никад у МЗТ, веќ гу наведуев како прву опцију.
Треба управа да се изјасни по овој прашање, треба некој да ги натера на такв корак. Ако е само фактор Мандиќ, треба да летив од тија гарантирани функције.
Абе портали нека едев гомна колко сакав, ми па у државу што кредибилни портали и весници имамо у ПМ, нели виде дека ги е у 2 пасуса на кратко напишано колко да су први а ни они не су сигурни у тој што су напишале. Још пред 4-5 дна ја ви кажа дека ке си иде док некои пишуесва туј дека завршена работа и дека ке остане. И још тга га пиша разлог не су паре проблем веќ враќање на Мандиќа

Урош Луковиќ во Мзт или Турција негде, Инграм до нова година изгледа отанува и после најверојатно прекинува со играње кошарка :)

Урош е одамна кажаја дека неќе у МЗТ од поштовање спрема публику пред све, немам инфо куде ке иде ја типују на Турску

Сееќно нека му е на Уроша. Едини прав сс срце и љубав е играја за клуб и достојно га е носија дрес. Мандиќ ке биде нај-исфиркуван играч на Куманово још у среду кд ке отиду у скупие. За управу немам коментар дебили залеписва се за мандалу како да нема друг играч што може да га замени гомно. Мишановиќ ако се добро сеќам од звезду и хемогарм знаеше да изигра е сга после толко године какв е надам се дека е добар за нашу лигу.Среда да се забављамо

Нека му е сс среќу кажа си ја, одлучија да напушти ок, надамо се дека овј ќе знае нешто да изигра. Нека иде Урош у Турцију да га гледамо по Евролигу на ТВ :D Иначе и ја још увек не можу да разберу како га избрасва Вулета пред њега... да се надамо дека ќе се врати на партие од пред 2 сезоне, мада тешка работа. Сга ќе видимо дали ќе не бидне како тим или слободно можемо да си се распаднемо :D

Сга гледаш управа ангажирање Пипана :)
Управа е умешана у местење утакмице и прање паре преко клуб, неможев они да се замарав сс кошаркарски работе :D

На управу у уста га ги се серу! :гомце:

За Уроша све најбоље и да отиде у МЗТ и тамо све најбоље! Единствен кој играше сс срце за овј тим и кој гу респектираше публику! У овј случај не су му буле важни паре, него некои принципи и тој е тој! МЗТ тражи "ефтини" варијанте за центри, а Урош дефинитивно е едн од тија! Како и да биде све најбоље![DOUBLEPOST=1449489515][/DOUBLEPOST]http://www.espreso.rs/sport/kosarka...koji-cudno-izvodi-slobodna-bacanja-video.html

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom