Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Мож ке не викав да помагамо около паркет,за узврат да ни овозможив да одиграмо едну утакмицу против наши играчи,да ги докажемо дека и ми улични смо добри кошаркари:icon_mrgr:

Овј Врањеш кине, сваку утакмицу над 20 поена :D Али има и поддршку, увек неколко играча су сс над 10 поена, тимска игра тој е тој :) Још па Димчевски и Леброн Радуловиќ кд ке се вратив...

Ќе га тражимо Уроша....
Видете га наш нов центар... скок 5цм
1235253_396349613799460_1984841181_n.jpg

Za vikend najverovatno turnir u s.salu,mi,kozuv,tim od srbiju i jos edn tim,pa konecno ke gi vidimo novi akvizicie na klub

Другарчиња еве ме назад сас прилично нове информацие.Очекуе се још 1 странац(Американац) да га појача Куманово,само не знам на коју позицију овај е информација од клуб.Пошто наводно немамо паре,иде муабет као некоја фирма ке га плаќала,али никако не ми иде у главу сас тога Американца ке имамо 5 странца,такој да 1 нема да игра у првенство.

Што се тиче овј турнир за викенд,па много јаке екипе ке дојдев у пм,па фешта,Кожува га гледамо сваку сезону по 2-3 пут,исто и Работнички,а прошлу сезону беше такој и сас Рилски.Боље да су повикале некои анонимни противници на пример Мега Визура,па Војводина,Раднички или пак некој Хрватски или Словенски тим.

Другарчиња еве ме назад сас прилично нове информацие.Очекуе се још 1 странац(Американац) да га појача Куманово,само не знам на коју позицију овај е информација од клуб.Пошто наводно немамо паре,иде муабет као некоја фирма ке га плаќала,али никако не ми иде у главу сас тога Американца ке имамо 5 странца,такој да 1 нема да игра у првенство.

Што се тиче овј турнир за викенд,па много јаке екипе ке дојдев у пм,па фешта,Кожува га гледамо сваку сезону по 2-3 пут,исто и Работнички,а прошлу сезону беше такој и сас Рилски.Боље да су повикале некои анонимни противници на пример Мега Визура,па Војводина,Раднички или пак некој Хрватски или Словенски тим.

Играва дечки лани на турнир плус Работнички.

Па супер ќе биде да дојде још едн странац па за лигу домашну ќе се ротирав зависи од повреде,противника и што ти ја знам.... а за БИБЛ ќе си играв сви.

Паре се нема пошто се крадев :icon_lol:
Втор или трет буџет имамо по големину после Центар ама трошив га на некапитални проекти низ Куманово. Лошо се менаџира сс буџет... да се води домаќинска политика ќе се има како Мзт (y)

Поставен ли е нов паркет?Да га видимо у петак како ке се покаже:D

Drettica

Знам дека бесва лани Раднички и Војводина,али боље њима па ке ги гледам,него ли Работнички,Кожув па и тија Бугари.Али ајде кд нема што да се гледа,добро е и овој.

Поставен ли е нов паркет?Да га видимо у петак како ке се покаже:D

Drettica

Знам дека бесва лани Раднички и Војводина,али боље њима па ке ги гледам,него ли Работнички,Кожув па и тија Бугари.Али ајде кд нема што да се гледа,добро е и овој.

Нема нов паркет...стар е прелакиран најверојатно :icon_lol:

Центри су ни катастрофа. Незнам што ќе правимо сс њима.. ај сс Шарлију ќе се гура али кд ќе дојде време за негову замену... Петровски не долази у обзир едино Мачки ако игра центар сс 202цм :D

Parket bolje da ne ga pravile,tipicno makedonski,samo kude sto imase dupke stavile nov i toj e toj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom