- Член од
- 6 март 2008
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 424
Јасно ми е све ама превише изгледа глупо кд ке читам коментари кои изгледав а и су политички и овој мое е реално. Треба да се замарамо за клуб али проблем е у тој што треба малко повисе на повисоко ниво да се управља сс клуб, повише професионално. Струју треба тј да си гу плати што гу поседуе салу сигурно у договор не му пишуе дека сала треба да биде уништена и распадната и да не плаќа ништо за салу. За саглам да биде сала тешко много само нова кд ке се изгради ако се изгради или евентуално стара да се реновира и да блесне. За карте и ја плаќам али док стоив на врата бране мране и остали ке улаза пола куманово без паре.Клуб си е сам крив што дава гратис карте, ја да се питам ја би ставија 100 денара карту за утакмице куде у месец имаш 4 утакмице највише сс библ лигу па тга да видимо кој истински га сака клуб и на кога клуб му е побитан од 100 денара што ке ги даде на врата и кои ке послужив како помош за клуб. Около тој дали клуб може да се распадне да свакако тој е реалност на балкански спорт. А и тија што су у општину советници пратеници и слично се едев меѓу себе,туја е била конфликт на интереси ситуација куде заради еднога ''човека'' људи што га сакав клуб не можесва да присуствуев на турнир у спортску салу. Све е овој политика и ако не се замарам сс политику, муабет ми е дека поедини људи превише га спомнуев и чика цицка и тија куљуси куњуси....
Тачно у право си, превише користимо и политику, али смо наведени на тој, да не се повтарам до сга, стопута имам пишано дека највише ме нервира што не знаеш до кд клуб ќе постои ради нечии политички поени. Тој како фан ме највише нервира. Иначе у право си дека сс гратиси се правив глупости, и сс тој за 100 ден. карту, само што туј е друг проблем: паре од карте кд би ишле за клуб сви (па од туја ќе има паре и за салу и за играчи и све) би било најбоље! Овакој никој незнае куде завршуев. Иначе да, сс задовољство би плаќаја по 100 ден. а и ќе се види кој е прав фан сс качување цену и кратење гратиси