Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Јаневски искршен палац на руку, Симоновски истегнат мускул.....
Ако е палац значи не е од неспремност веќ од несмасност, леле сг колко ќе се здебели клв е он склон на здебелување :| , а Симоновски нема среќу, у лошо време идемо у минус сс два играла много лоша ситуација :/

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Искршен палац не е оправдање за неспремност можеш форму да одржуеш не трчиш на руке.
Симоновски колко ќе е отсутан?

Јаневски искршен палац на руку, Симоновски истегнат мускул.....
Дај боже да си правија априлилили. У спротивно изедесмо га 4-то место. Фени врапци кожув мзт у тија 3 недеље

Дај боже да си правија априлилили. У спротивно изедесмо га 4-то место. Фени врапци кожув мзт у тија 3 недеље
А видиш не ми текна на тој

Последно уредено:
Ја поима немам од куде овија муабети за Симоновскога, ичер и пред тој га виде човека по центар најнормално се шета.

Ја поима немам од куде овија муабети за Симоновскога, ичер и пред тој га виде човека по центар најнормално се шета.
Априлилили работа сви паднасмо на шалу

За Јаневскога тачно проблеми сс прст. Бандажиран е и се оправља кажасва ми 10-14 дна и се повредија ма тренинг. За симоновскога ми кажасва дека ке игра вечер ама болеја га мускул против работнички. Кажа ми едн од човеци што е до манаса на сваку утакмицу. Колко е све тачно незнам ама бољи вести од николу ни кажа али он ги прати повише работе унутра у клуб такој да само би посакаја да се намалив три недеље на јаневскога.

Овија Работнички ќе га изедесва од Бест за малко , дури по продужетци тепасва

Ја па се излжа за Џикиќа што прочита забрави дека е 1 Април

МКФ STRIKES AGAIN! Стрим за Фени - Кожув има, за нас нема. Шо да иде у 6 саат да снима до Кавадарци, кд овакој у 5 у Скопје, до 7 ќе си заврши, вечер чаршија :D

МКФ STRIKES AGAIN! Стрим за Фени - Кожув има, за нас нема. Шо да иде у 6 саат да снима до Кавадарци, кд овакој у 5 у Скопје, до 7 ќе си заврши, вечер чаршија :D
Батко да не се збуни малце ? Карпош - Кожув, Фени - Куманово се игра

Загрева се Марче, имамо и камбек на Бјелиќа...Мачки скршен прст ама на десну руку што не му е шутерска.

7bbfd940d18095fdbf515d775d34a674.jpg

Еве кој ќе ни пренаса на полувреме и на крај како смо играле. Ја требаше да иду амана брата ми дете се роди и вечер е славје :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom