Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Бреј, тесно овој. Нека се запнев у задњу четвртину, само едн разлика е! Овај победа много ќе значи за натамо.

Боки 0-5 за 3 :/[DOUBLEPOST=1459617569][/DOUBLEPOST]И глеј одма промашив и не ебев сс офанзиван па да ви ебу се што си га имате и одма правимо фаули и искачамо од бонус[DOUBLEPOST=1459617606][/DOUBLEPOST]опааааааааааааааа[DOUBLEPOST=1459617695][/DOUBLEPOST]Кд улегне овј Караџа у игру смучи ми се[DOUBLEPOST=1459617780][/DOUBLEPOST]добро почна да асистира ама Маре брале па де си ти до саддд

Што се деси бе изгледа Симоновски се распуца :) Пресврт?!

хехехехе види кој даде тројку ајде надам се пцувањее и клнање ќе помогне

Мандиќ тројка... Ајдееееееееее

Ама колко брзо искачамо од бонус а не знаемо да изнудимо фаул страшно

Еве кој ќе ни пренаса на полувреме и на крај како смо играле. Ја требаше да иду амана брата ми дете се роди и вечер е славје :ROFLMAO:
Нека е живо и здраво и нека не се метне на тебе:kuracc:
Да ли можемо и +9 да прокоцкамо?

На здравје, ебан Јане Петровски ни бута 5 тројке

Пу фамилију у пичку да ви ебу тројке ве ебев крв да ви ебу тајмаут знае ли да тражи бе тј[DOUBLEPOST=1459618535][/DOUBLEPOST]пу пу пу пупупу слепци[DOUBLEPOST=1459618589][/DOUBLEPOST]слободно не знае да погоди пу све ти ебу чуду се како примамо тројке оно Мандиќ игра кој кур му и на Србиновскога

Не памту кд е промашија Мандиќ 2 слободни... еве изгубена на Караџовскога за крај

2 минута кош не надемо па да ви се наебу пичку мајчину на сви

Прокелави мајмун роѓен у Туркменистану у Кумановском дресу дошао по банану.

Мајмунееееее еданнннн иди си више!!!!!!!!!!

На здравје...
70-79 и следи серија 16 - 4 без да викне ебан тајм оут...Промашени 2 слободни на Мандиќа
Добиена утакмица, Србиновски

Има ли некој што бија да гледа у живо да гу објасни подетаљно текму?Ми овакој преко лајв статс само можемо да нагаѓамо ...штета иначе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom